Следва

Красивите зъби разчитат на ORAX

Иде ПРОЛЕТ! Ето и най-модерните прически на сезона

Вече успяхме да се запознаем с най-важните цветови моменти за новия сезон и преди да звъннем на фризьора за консултация с желаната промяна или да се подхванем вкъщи собственоръчно е добре да видим...

Hair преди 8 години

Вече успяхме да се запознаем с най-важните цветови моменти за новия сезон и преди да звъннем на фризьора за консултация с желаната промяна или да се подхванем вкъщи собственоръчно, е добре да видим КАК ще носим този цвят през топлия сезон. Кои са аксесоарите от подиума, колко висока е конската опашка и как да сплетем плитката. Всичко необходимо сме сортирали тук директно от ревютата и модните седмици.

Добрият стар натюрел

Ами да! Не случайно ни е дадена точно тази текстура с точно този цвят. От нас зависи само колко здрава ще опазим косата. Трендът бе определен от Йожен Сюлейман за шоуто на Стела Макартни като „празненство на индивидуалността“.


Isabel Marant


Thakoon


Tommy Hilfiger


Temperly


Alexander Wang


Thakoon

Twist it!

Докато миналият сезон на власт беше Възелът, за този го заменяме със Завъртане. Носим го ниско, завързан при темето и оставяме краищата стърчащи. Или пък прибрани. Или рошаво. Или плътно загладено.


Marchesa


Jason Wu


Zac Posen



Paul Smith


Jason Wu


Tory Burch


Nicholas K


Rag & Bone


Givenchy


Bottega Veneta


Vivienne Westwood

Завръщането на тиарата

Някои от нас са ги носили с надеждата да бъдат принцеси, когато порастнат. Ето, сега порастнали можем съвсем реално да станем такива. При Сен Лоран се носи с момчешки, тип томбой стайлинг, като короната е съвсем за принцеса-инфанта. Друг, наподобяващ я вариант, е бродерията от перли на лента за коса или пък флорални мотиви в злато. Виждаме тренда и по шнолите на Марк Джейкъбс, украсени с перли и мъниста, и в златните нишки на Алберта Ферети.


Rodarte


Saint Laurent


Rodarte


No21


Marc Jacobs


Alberta Ferretti


Alice Olivia


Alberta Ferreti


Rodarte

С Бретон!

Бретонът не бе пропуснат и този сезон, като сега не е задължително наистина да си режем истински. Преди 10 години перуките се считаха за модно табу, престъпление едва ли не, а сега мини-такива, бяха разходени през изминалите модни седмици. Бретонът-перука е изключително практичен за разнообразяване на визията без всъщност да прибягваме до драстична промяна. Ето какви са актуалните дължини:


Vera Wang 


Acne


Alexander Wang


Rebecca Minkoff


Prada


Giorgio Armani


Baja East

С плитка

Тънки, подаващи се изпод косите ни или направо корнроу, прилежно загладени на темето и сплетени в една дълга, или френски, започващи от челото, плитките заявиха стабилно присъствие за предстоящия сезон! Видяхме много интерпретации на подиума, а знаем – те са лесни, практични и щадящи косата. Какво чакаме? Ето какво можем да изпробваме:




Valentino


Louis Vuitton


Proenza Schouler


Proenza Schouler


Esteban Cortazar


Kristian Adnevik


Gucci


Tanya Taylor



Herve Leger


Herve Leger


Celine

Завързано-прибрани

Докато през изминалия студен сезон прибирахме косите в полото и яката, се оказва, че този тренд никак не иска да си ходи. Шестват chokers и панделки, тук разбирайте от всякакъв материал и всякаква форма, които прибират косите, завързвайки ги максимално близо до кожата на лицето и шията. Така оптимизирана, въпросната тенденция е готова за посрещане на топлия сезон.


Dior


Cristopher Kane


Adam Selman


Oscar de la Renta


Cristopher Kane


Mary Katrantzou


Lanvin


Badgley Mischka


Dior

Късо, по-късо, най-късо

Като Линда Еванджелиста, както го правеха през 90-те! Moschino отдадоха почит на модната дива с две иконични къси прически – в русо и кестеняво, с непокорните кичури, стърчащи навсякъде. Късата коса бе почетена и при Соня Рикиел, Александър Уанг, Драйс ван Ноутън и при афро-прическите като навсякъде естествената текстура на косата е запазена натюрел.


Alexander Wang


Dries Van Noten


Louis Vuitton


Sonia Rykiel


Giamba


Emporio Armani 


Max Mara


JW Anderson


Moschino

Като Кармен Миранда

Огромните цветни венци се завръщат! Добавяме и плодове за пълна екзотика, избираме ги в топли, летни цветове, рязко вдигаме настроението и отиваме на парти! Идеално решение за сезона на фестивалите.


Anna Sui


Dolce & Gabbana


Marchesa


Diane Von Furstenberg

На две опашки, ниско и сладко:
С леко намигане към сладките ученически плитки, този сезон разделяме косата на 2 равни части и завързваме с туист! Носим ги ниско, при тила и по избор прибираме зад ухото. Комбинираме с аксесоари за коса или с отличителни едри бижута.


Marni


Giles


Chanel


Miu Miu


Chanel
 

More Hair