Следва

The Positive Energy Of The City: Ирена

Ретроспективно след финала на Show Me Your Bag!

 Ретроспективно поглеждаме назад към последните четири седмици...

Shopping преди 8 години

Ретроспективно поглеждаме назад към последните четири седмици. Заедно с The Mall раздадавахме награди в общата ни инициатива Show Me Your Bag!. Беше ни весело. Имахме си корнер. Снимахме се. Снимахме ви. Време е да теглим чертата с усмивка и да си кажем, че ни се получи страхотно. Да благодарим за позитивната енергия, с която ни заредихте. Позволихте ни да надникнем в чантите ви, по женски любопитно и да видим дали харесвате ярките или телесни червила, какъв е парфюма ви и без какво още не мръдвате от вкъщи.



Четири поредни съботи заснемахме дамски чанти, после вие гласувахте и излъчвахте по три победителки всяка седмица. Стартирахме новата година свежо и с настроение. И за него спомогнаха и партньорите от следните брандове: Furla, Marc O'Polo, Esprit, O Bag, Carpisa, Guilian, Viceroy, Grand Optics, SugarFree, LC Waikiki, INTERSPORT, Deichmann, SIX.

Които осигуриха невероятните награди, на които от самото начало бяхме сигурни, е трудно да се устои.

Гласувахме четири седмици подред: първа, втора, трета и четвърта.
И давахме по три награди всяка седмица: 
Седмица 1
Седмица 2
Седмица 3
Седмица 4

Нашият маратон по женски приключи. Остават ни приятните спомени и хубавото настроение, което ще ни държи още дълго време. Или поне до следващата фешън инициатива, в която ще печелим награди, докато се забавляваме.


More Shopping