Следва

Ирина, Джулия, Джиджи. Секси компанията за CR Fashion Book

The Positive Energy Of The City: Ирена

Нямало нищо по-хубаво от лошото време ли? Има, разбира се – позитивната нагласа на хората по улиците, енергията на местата...

All fashion преди 8 години

Нямало нищо по-хубаво от лошото време ли? Има, разбира се – позитивната нагласа на хората по улиците, енергията на местата, в които като слънчеви снопи се събират онези, носещи светлина и жизнерадостност същества, които те шамаросват с усмивка и просто не можеш да подминеш безразличен.
И, за да те заредим ударно с огромна доза енергия, срещаме те с 4 от най-позитивните момичета на София, вдъхновени от най-новите супер готини цветни, удобни и вечни adidas PureBOOST X, с които смело и стилно дефилират по улиците на града. Защото всичко е енергия, всичко е любов и енергия...
#iamthepositiveenergy #adidasrunning.


Когато се запознаеш с Ирена още от пръв поглед усещаш, че тя е магнетична жена, пълна с позитивизъм и уникална енергия, която е готова да раздаде безпрекословно, но само на заслужилите. А тази Ирена си заслужава да се потрудиш! И не се залъгвай по първоначалното й по-сериозното изражение – не познаваме по-забавна, освободена и секси жена в маратонки. Не пожела да ни разкаже виц, но ни препоръча песен. Чували сме я да пее на френски, знае добре английски, оправя се и с испанския, а в българския е бетон – редактор е в едни от най-сериозните печатни медии в България. И кипи от енергия! И явно успяхме да си заслужим да ни прелее малко от своята, защото след снимките се чувствахме енергични и позитивни с дни наред. Благодарим ти, Ирена!

V.S. Имаш ли ритуал за позитивно зареждане сутрин?
И. Може да звучи малко като клише, но си казвам кратка молитва, в която благодаря за прекрасния ден, който ме очаква и който ще е изпълнен само с положителни емоции както за мен, така и за всичките ми близки.

V.S Кажи ни тайната си - ти си енергична и щастлива през целия ден, искаме и ние!?
И. Няма тайна – просто съм се обградила с готини и позитивни хора. И не забравям малките и хубави неща, които ми се случват в живота.

V.S Вдъхновениeто долита от... ?
И. От всякъде, стига да знаеш къде да го търсиш и най-вече как да го познаеш.

V.S Как поддържаш висок тонус?
И. От срещите с моите любими приятелки, с които можем да си говорим за абсолютно всичко. При нас няма тема табу, нито укори.

V.S Къде изчезваш, когато реалността ти досади?
И. Вкъщи, с книга в ръка в леглото, или си пускам някой готин филм.

V.S Когато кажем позитивен и енергичен се сещаш за...
И. Брат ми, със сигурност. Абсолютен оптимист, който въпреки големите си амбиции е свободолюбив. И за разлика от мен обича дългите преходи сред природата, разхождайки 2-годишния ни вълк Бумер.

V.S Подари ни песен вместо лале.
И. Харесвам всякакъв тип музика, но честно казано нямам любимо парче. Напоследък обаче нещо съм луднала по хита на Calvin Harris & Disciples - How deep is your love. Постоянно го слушам.

V.S - Разсмей ни - разкажи ни виц.
И. Аз може би съм най-лошият разказвач на вицове, затова избягвам дори да правя опити да ги разказвам. Много обичам обаче на мен да ми разказват.

V.S Ако всичко е любов ти си...
И. Еми, значи и аз съм любов.

V.S Какво закуси?
И. Дълги години правих най-голямата грешка – да не закусвам. От известно време обаче се опитвам да променя това и сутрин хапвам филийка с фъстъчено масло. Но не излизам от нас без да съм изпила голяма чаша черно кафе.

V.S В момента мечтаеш за...
И. Не мечтая, но не защото не вярвам, че мечтите се сбъдват. Напротив. По-скоро си поставям цели, които рано или късно успявам да реализирам. Винаги.


#iamthepositiveenergy #adidasrunning
Помниш ли страхотните adidas PureBOOST X, за които вече писахме в Item Of The Day? Ето точно колко неустоими са и как пасват на готини и позитивни хора в градски условия. А дали си спомняш Цветина и Кристина?


Забележка*
По време на снимките не пострада нито един чифт спортни обувки. Приликите с действителни усмихнати лица не е случайна!
 

More All fashion