Следва

The Positive Energy Of The City: Радослава

Г като Гаф: Модните недомислици на седмицата

Стефани Пауърс и Лаура Хедок "долетяха", изтръсквайки перата от полите си на червения килим, и всички очи...

All fashion преди 8 години

Междувременно в Кралската опера на Лондон...се разхождат пауни

Церемонията BAFTA (British Academy Film Awards) 2016, където се награждаваха най-добрите филми, преливаха не само от звезден блясък, но и от някои особени текстури, избрани от някои дами на вечерта.

Стефани Пауърс и Лаура Хедок "долетяха", изтръсквайки перата от полите си на червения килим, и всички очи гледаха инспектиращо тях, в стремежа си да установят от кой вид са въпросните птици. В случая не е важен произходът на пернатото, това на Лаура например е от Givenchy, а жените, които са избрали да го носят и защо са изобщо са го избрали. Фината фигура на Хедок се изгубва безследно в перата, но по-абсурдната определено бе колежката й Стефани Пауърс. Не само, че не можем да преглътнем наметката, но и решението да я сложи върху точно тази рокля.


Стефани Пауърс 


Лаура Хедок


Наоми Кембъл плюс двойна доза кожа с косъм




Тя е на 45 и все още зашеметяваща. Всяко нещо й стои добре и вероятно Наоми разчита на това твърде много понякога.

На партито на Diesel в Ню Йорк, което в рамките на Седмицата на модата в космополитния град, легендарният модел се появи с пищно палто с косъм, сложено върху жилетка с още косъм. 

Всеки ансамбъл, в който кожата с косъм присъства, е страшно любим на по-ексцентричните от нас. Но когато се прекали с нещо толкова натрапчиво, ефектът никак не е готин. 

Можем само да се поучим от модното й невинно „кривване”, в случай, че решим да наслагваме кожите с косъм. 

Дизайнерът Риана



Говорили сме и преди за желанията на Риана да се занимава с дизайн и няма как да забравим шока, който изпитахме, когато разбрахме, че именно тя ще заема ролята на креативен директор към спортния бранд Puma. Година по-късно, първата й колекция е вече факт, представена преди дни по време на седмицата на модата в Ню Йорк. Под името Fenty x Puma лошото момиче представи вдъхновена от 90-те стрийт колекция, която, както се досещате, страшно много наподобява личния стил на изпълнителката.

Нямаме какво друго да допълним, тук показаните снимки говорят достатъчно...

Yeezy сезон 3











Ако тръгнем да обясняваме колко точно не харесваме дизайнерските начинания на Кание, една статия не би била достатъчна. Но нашето отрицателно мнение в случая няма никаква тежест. Светът вече е полудял по така наречените дизайни на Кание и бранда Yeezy, а истерията наистина е трудна за възприемане.

Презентацията на дрехите се проведе по време на седмицата на модата в Ню Йорк, откъдето вече показахме кадри от цирка на клана Дженър-Кардашиян. Сред присъстващите бяха Анна Уинтур, Джеръми Скот, Оливие Рустенг, а самата Наоми Кембъл участваше в презентацията. По всичко изглежда, че нелогичната кич естетика е вече на почит, затова млъкваме и оставяме визиите да говорят сами.
 

More All fashion