Изхвърлихме метлата и хванахме Rowenta!

Получихме страхотен и доста нестандартен подарък в офиса – прахосмукачка!

Получихме страхотен и доста нестандартен подарък в офиса – прахосмукачка! Ама не каква и да е, а тихата Rowenta Silence Force 4A, която почиства в дълбочина. И тя като нас е от ново поколение и работи усърдно, тихо и почти неусетно. А резултатът – феноменален, разбира се.

Заловихме се за работа почти веднага след като разкъсахме кашона. И макар в началото никоя от нас да не поиска да хване прахосмукачката и по време на работа, стига ни, че редовно бръмчим вкъщи, малко след като запретнах ръкави, сглобих я и я пуснах установихме, че тя не бръмчи. Нещо повече – благодарение изключително тихия си режим на работа, който се дължи на изолирания и фиксиран мотор, свеждащ звуковите вибрации до минимум, акустичен дунапрен намаляващ нивото на шум и комплект аксесоари оптимизиращ въздухопотока, голяма част от колегите дори не разбраха кога успях да изчистя, като на шега, цялото помещение.

Освен всички видове подови настилки с новата и тиха Rowenta Silence Force 4A можеш да почистиш и пердетата, диванът, дори дрехите си от досадни косми и прах. Как – освен ефективно почистване, прахосмукачката върви в комплект с няколко различни приставки, които са лесни за смяна. И не на последно място, не само е тиха и мощна, ама е и енергоспестяваща - намалява консумацията на енергия до 60% като същевременно поддържа високото ниво на представяне благодарение на ефективния си мотор.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.