Следва

Love to quote: 7+7 зареждащи цитата за по-богата седмица

Изхвърлихме метлата и хванахме Rowenta!

Получихме страхотен и доста нестандартен подарък в офиса – прахосмукачка!

All About Life преди 8 години

Получихме страхотен и доста нестандартен подарък в офиса – прахосмукачка! Ама не каква и да е, а тихата Rowenta Silence Force 4A, която почиства в дълбочина. И тя като нас е от ново поколение и работи усърдно, тихо и почти неусетно. А резултатът – феноменален, разбира се.

Заловихме се за работа почти веднага след като разкъсахме кашона. И макар в началото никоя от нас да не поиска да хване прахосмукачката и по време на работа, стига ни, че редовно бръмчим вкъщи, малко след като запретнах ръкави, сглобих я и я пуснах установихме, че тя не бръмчи. Нещо повече – благодарение изключително тихия си режим на работа, който се дължи на изолирания и фиксиран мотор, свеждащ звуковите вибрации до минимум, акустичен дунапрен намаляващ нивото на шум и комплект аксесоари оптимизиращ въздухопотока, голяма част от колегите дори не разбраха кога успях да изчистя, като на шега, цялото помещение.

Освен всички видове подови настилки с новата и тиха Rowenta Silence Force 4A можеш да почистиш и пердетата, диванът, дори дрехите си от досадни косми и прах. Как – освен ефективно почистване, прахосмукачката върви в комплект с няколко различни приставки, които са лесни за смяна. И не на последно място, не само е тиха и мощна, ама е и енергоспестяваща - намалява консумацията на енергия до 60% като същевременно поддържа високото ниво на представяне благодарение на ефективния си мотор.

А като поискахме да почистим торбичката установихме, че тя е Hygiene+ с високо ниво на филтрация! И ако ти като нас в началото само мигахме, след кратко допитване установихме, че това означава, че торбичката е по-ергономича и хигиенична, а самата Rowenta Silence Force 4A е с нов външен слой и самозатваряща се клапа, без облаци прах при смяна на торбичката Hygiene+!

Уверяваме ви, изпробвахме я, чисти почти сама, има удобна дръжка, лека е за високия си клас, с прекрасен дизайн, който не седи нелепо насред офиса ни, уникално тиха е и накрая всички искахме да я пробваме. Ама аз не я дадох!

 

More All About Life

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 5 часа

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 6 часа

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.