Love to quote: 7+7 зареждащи цитата за по-богата седмица

Той е 78-годишен хубав мъж. Андрей Сергеевич Кончаловски е един от най-значимите руски творци, с безспорен отпечатък и върху световната култура...

Той е 78-годишен хубав мъж. Андрей Сергеевич Кончаловски е един от най-значимите руски творци, с безспорен отпечатък и върху световната култура.

Той регулярно пише, от която и от двете страни на Океана да се намира в последните 40 години. Филмите му са категорично задължителни за изучаване в режисьорските факултети по целия свят, и са в основата на списъка от ленти, повлияли на всички в бранша, от Стивън Спилбърг до Вим Вендерс.

Днес, в месеца на Оскарите, и защото ни е любовно, някак интелектуално, а и винаги сме на вълна хубави и талантливи мъже, събираме и поднасяме цитати от този интересен човек, за любовта и политиката, за щастието и изкуството, във всеки от които Кончаловски влага простичка и вярна мисъл, универсална истина:"Коя е най-ценната, най-вълнуващата миризма, чакаща те вкъщи, когато се завърнеш след 10 или повече години? На рози, ще си помислиш?

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.