Следва

NYFW: Altuzarra, Beckham и Edun есен/зима 2016. Или най-интересното от подиума. Част 2

Test Drive: Когато новият PureBOOST X влезе в гардероба ни: Габи

На път за работа, среща с любимия, на кино или кафе с приятелки PureBOOST X са по и на петите ни и не можем да се разделим с тях.

All fashion преди 8 години

Вдъхновени сме, но далеч не само защото сме влюбени, просто си имаме нова мания – супер свежите маратонки на adidas PureBOOST X! Не спираме да им се радваме и да ги носим, защото освен на спортната пътека те залепват идеално и на градското трасе. На път за работа, среща с любимия, на кино или кафе с приятелки PureBOOST X са по и на петите ни и не можем да се разделим с тях. Веднъж влезнали в гардероба установихме, че всичко им отива.

Не вярваш – Габи ще ти го докаже! Ето нагледно как нашата прекрасна модна редакторка успешно съчетава спорт, стил и секси визия в едно. Лесно е, когато имаш правилните маратонки.

"Не мисля, че бойфренд естетиката някога ще ми омръзне, затова и колекционирам блейзъри и ризи. Естествените материи са готини, а полиестерът ме кара да настръхвам. Принт върху принт и райе върху райе в повечето случаи изглежда добре, разбира се, с поне един oversized елемент в картинката. А цветовата гама пък рядко излиза от рамките на неутралните бежово, тъмносиньо, бяло и черно", категорична бе сладката Габи, както и с факта, че новите PureBOOST X са паснали повече от перфектно с целия й гардероб и личен стайлинг. Ето какво ни разказа тя докато нагледно ни показваше как една спортна маратонка може да се носи в градски условия. И нека Test Drive-ът на adidas започне сега!

#iamthepositiveenergy #adidasrunning

Преувеличените маншети лесно стават симпатичен акцент дори и в стандартния маниер на наслояване на дължини.





Дрехата не е ли oversized, не е за мен. А това camel палто е незаменимо във всяко едно отношение, открих още, че стои по-добре с кецове, отколкото с която и да е друга обувка.







Байкър якето трябва да е тежко, в противен случай губи част от славата си на класика. Под него бялата миди рокля стои добре като основа, не дразни, а всъщност помага на неоновото розово да намери мястото си в цялостната картинка.







Обичам райетата точно колкото и всичко oversized. Бяло и тъмносиньо е универсалната комбинация, а наслагването им хоризонтално/вертикално в различни широчини страшно ми допада.






#iamthepositiveenergy #adidasrunning
 

More All fashion