Следва

Dare U: Светещи неонови коси?

Красивите зъби разчитат на ORAX

Когато се усмихваме искам погледите на хората да са приковани, а не да ни отбягват...

Hair преди 8 години

Когато се усмихваме искаме погледите на хората да са приковани, а не да ни отбягват. Чували сме за много причини да не се усмихваме от неправилно подредени, до недостатъчно бели зъби. Що се отнася до нас, смятаме, че белотата на усмивката е от първостепенно значение. За разкила от формата и подредбата, които са природна даденост, която по-трудно поправяме. Изобщо грижата за красивата ни усмивка е част от ритуала за красота. Неизменна при това.

Използването на избелващи ленти в домашни условия прави тази грижа много по-лесна за нас. Необходими са ни само 1 час на ден в продължение на две седмици и резултата няма да закъснее. Без да увредим емайла си, получаваме по-бели зъби и малко повече поводи да се усмихваме.

ORAX е нов бранд в тази сфера и решаваме да го тестваме. Зародил се е съвсем наскоро, но определено оставаме доволни от резултатите. С всеки ден разликата в нюансите е видима. И в края на втората седмица не съжаляваме нито за миг, че сме му се доверили.

P.S. Ако решите и вие да се доверте на експерт в избелването, който пази вашите зъби, може да добавите код VIEWSOFIA и да получите 20% отстъпка. И да не се притеснявате да се усмихвате постоянно. Като нас.

More from View Sofia

More Hair