Следва

Just like "Момичето от Дания". Или как да се облечем като във филма

Как го прави тя: Интимно с Бела Хадид

Секси, адски секси!

All fashion преди 8 години

Свобода, дантела и коприна... нищо друго! В месеца на любовта и съблазняването и в предстоящия много женски март една от най-сексапилните жени в момента разказва пред Vogue за своите прекрасни прийоми.
Представяме ви Бела Хадид и нейните тайни за прелъстяване:

Незнайно защо под „секси“ обикновено се разбира най-неудобната тясна рокля и борбата да можеш да дишаш в тоалета си. А нужно ли е?

Разбира се, прекрасно е да се почувстваш по-специално в любовния месец февруари и да си доставиш удоволствие с по-„тържествено“ облекло, което не правиш всеки ден. Но кое те кара да мислиш, че не може да е романтично не на друго място, а именно у дома? В твоето легло, на твоя диван. И кое те спира да се чувстваш, а и да изглеждаш секси и красива в своето нежно бельо?

Бела Хадид е живото доказателство, че няма нищо по-секси от една секси жена вкъщи по бикини – независимо дали с мъж до себе си или без. Ти си най-секси, когато си себе си, казва сладката Бела, с рошавата коса и горещите дантели, които обикновено са скрити под дрехите.



Бела ни подарява девет невероятно секси „домашни“ съвета (направо парещи!), които ще ти докажат, че можеш да бъдеш прелестна всеки ден.

Знаеш правилото – никога не оставяй лицето си непочистено преди да си легнеш, освен ако не планираш да будуваш цяла нощ. Така кожата ти винаги ще изглежда страхотно, дори когато си вкъщи, без грим, ретуш.


Повярвай, няма нищо по-секси от твоите бикини, съчетани само с един неутрален потник.


Късо бюстие в пастелен цвят плюс светло бельо или къси панталонки е равно на същинска красота! И е толкова, толкова лесно!


Обичаният топъл плетен пуловер никога не е изглеждал по-добре, в комбинация с памучните ти бикини.


Една дума: коприна! Облечи се във великолепие. Опитай и няма да съжаляваш!


Не забравяй за съблазнителната дантела. С нея никога не можеш да изглеждаш зле.


Широки и удобни боксерки? Защо не! Може да вземеш и неговите назаем. Сложи ги и остани само по сутиен или дантелено бюстие.


Какво ти трябва за секси рошава коса – съвсем нищо! Ако пък искаш да направиш нещо по-различно, но все пак небрежно – просто напръскай цялата си коса с лак и я оформи както пожелаеш.



И ако все още се чудите какво да правите този уикенд, просто си стойте у дома. И спазвайте заръките на Бела.

More All fashion