Следва

Националната художествена академия отбелязва 120-годишния си юбилей

Войната между Кание Уест и Тейлър Суифт продължава

Войната между Кание Уест и Тейлър Суифт продължава

People of art преди 8 години

Очевидно, макар да дадоха заявка, че са заровили томахавките, нито Кание Уест, нито Тейлър Суифт са сложили край на войната, която водят вече 7 години! По време на речта си на церемонията „Грами“, в която грабна приза за „Най-добър албум“, Тейлър дръпна прочувствена и индиректна реч към Кание:
„Като първата жена, която печели „Грами“ за „Най-добър албум“ два пъти, искам да кажа нещо на всички млади жени по света – ще срещнете хора, които се опитат да омаловажат вашия успех или щв са некоректни с кредита ви на доверие и ще направят опит да опетнят името ви. Но ако се съсредоточите в работата си и не им позволявате да ви отклоняват от целта, някой ден, когото се озовете там, където сте искали, ще се огледате ще разберете, че сте там заради вас самите и тези, които са ви обичали и подкрепяли. И това ще бъде най-уникалното чувство на света! Благодаря ви за този момент!“
И макар това да бе последният шамар, който Тейлър и Кание си зашлевиха, светските хроникьори се съмняват да е наистина последен! Припомняме, че по време на ревюто си на „Седмицата на модата Ню Йорк“, рапърът изпълни на сцената новото си парче, в което нарича Суифт „кучка“, която е направил известна.

А как започна всичко? В далечната 2009 г., когато Тейлър се качи да сцената, за да вземe първата си награда за „Най-добра изпълнителка“ на MTV VMA. рапърът не се поколеба да прекъсне благодарствената й реч и да изкрещи на микрофона, че наградата е трябвало да отиди при Бионсе! Стъписана от случващото се Тейлър онемя и под носа й бе отнет първия й звезден миг.

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра