NYFW: 3 за щастие. Lim, Lam и Herrera есен/зима 2016-17

Поредната вълшебна тройка от Седмицата на модата в Ню Йорк е в състав: Phillip Lim, Derek Lam и Carolina...

Поредната вълшебна тройка от Седмицата на модата в Ню Йорк е в състав: Phillip Lim, Derek Lam и Carolina Herrera, които представяме в избрани моменти от дефилетата. Следват и подробности за колекциите:

3.1 Phillip Lim

Есенно-зиманта колекция 2016 на Филип Лим е вдъхновена от силната съвременна жена. Дрехите се въртят около мъжко-дамската естетика с деликатни намеци към източната култура.
Класическата вече комбинация от грубо и нежно изглежда е любима на дизайнера, или поне за тази колекция - фината пола-молив в златно плисе се съчетава с широка военна туника; плетивата и кадифените блузи пък вървят с класически мъжки кройки панталони.

Цветовата палитра се състои от златно, черно, военно зелено и червено, подбрани изцяло в монохромни съчетания. За всеобщо щастие, при Филип Лим комфортът не се измества за сметка на стила - грубоватите равни сандали се съчетават не само с кадифените строги костюми, но и с декорираните плетени чорапи, вдъхвайки надежда, че тенденцията на модните nerds ще се задържи още поне един сезон напред.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.