Следва

Нина Добрев пак остана сама

Над 250 деца от 4 държави ще вземат участие в първото по рода си международно ски състезание

Специално за малките скиори и техните семейства „Бон Апети“ организира истински кулинарен празник – „Ден на палачинката“...

Events преди 8 години

На 16 февруари над 250 деца между 6 до 12 години от България, Македония, Сърбия и Турция ще се включат в международно ски състезание на пистата на екохотел „Здравец“, област Пловдив. Надпреварата се организира от Спортен ски клуб “Тракия САГ” от 2010 г. насам, но тази зима за първи път в нея ще се включат и участници от нашите съседни страни.

Усмихнатите млади водещи на „Бон Апети“ Лора и Стоян ще вземат дейно участие в състезанието, но вместо да се отдадат на снежните дисциплини, те ще организират вкусен и забавен празник за всички малки скиори – „Ден на палачинката“ с подкрепата на Tefal и Биосет.

Специално за събитието ще бъде изградена кухня на самата ски писта. Снежната кухня на „Бон Апети“ ще посрещне всички любители на зимните спортове и ще им даде възможност да се включат в приготвянето на ароматни топли палачинки, а за семействата на малките състезатели Лора и Стоян ще приготвят вкусни „палачинкови мечета“ – подарък от френската марка Tefal по случай нейния 60-ти рожден ден.

Денят на палачинката е още един добър повод децата да се потопят в снежната магия на зимните спортове, докато се забавляват и изживяват апетитно семейно приключение. С много усмивки, вкусни емоции и сред красива природа малките скиори ще бъдат насърчавани от родители и приятели да упражняват снежни дисциплини.

More Events

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 1 седмица

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 1 седмица

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?