Следва

Когато плодовете правят любов

Ангелите на ЛИДЛ България събраха 19 104 лв. за фондация "За нашите деца"

19 104 лв. събраха ангелите на Лидл България за най-уязвимите деца чрез прекрасна кампания навръх Свети Валентин...

 

All About Life преди 8 години

19 104 лв. събраха ангелите на Лидл България за най-уязвимите деца чрез прекрасна кампания навръх Свети Валентин. В навечерието на празника на любовта една от най-големите търговски вериги в България посвети вълнуващо видео на каузата на фондация „За Нашите Деца“ и призова хората да го споделят в социалните мрежи.

Кампанията стартира на 10 февруари във Facebook страницата на Лидл с посланието: "На този празник на любовта ангелите на Лидл ще бъдете вие. За всяко споделяне на нашето специално видео ние ще дарим по 1 лев на фондация „За Нашите Деца“. Финалът бе на 12 февруари, когато до 17 ч. хората можеха да разпространяват видеото и да събират подкрепа за децата в риск, за които фондация „За Нашите Деца“ полага грижи вече 23 г.


Вълнуващият клип, в който децата коментират какво е любовта, се превърна в хит в социалните мрежи и събра 19 104 споделяния. Малчуганите, които обясняват във видеото как искат да обичат цял живот и какво биха направили за любимите си хора, трогнаха стотици и ги мотивираха да подкрепят благородната инициатива на Лидл да дари средства за децата в риск. Героите във видеото са деца на служители на Лидл, които включвайки се в тази благородна кауза, успяха на практика на помогнат на други деца.

Лидл България подкрепя за пореден път каузите на фондация „За Нашите Деца“. През 2015 г. веригата магазини направи едно от най-големите материални дарения за новата Детска къща, в която екипът на фондацията отглежда бебета и малки деца, лишени от родителска грижа. „Признателни сме на Лидл България, че за пореден път показа своята социална отговорност към най-уязвимите деца и повярва в мисията ни да им осигурим щастливо детство.“ споделят от фондацията.

Благодарение на дарената сума „За Нашите Деца“ ще продължи да помага на деца без семейства или в риск от изоставяне, на такива, настанени в приемни семейства, а също и на малчугани, които имат трудности или забавяне в развитието.

Видеото може да видите тук.

More All About Life

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 13 часа

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 13 часа

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.