Следва

Хванаха Лео с жената на живота му

Проклятието да са красиви и самотни: 11-те най-секси сингъл мацки на Холивуд

Да си млад, богат, готин и сингъл в Холивуд звучи забавно и някак изкушаващо, но само тези известни дами знаят колко тежи фактът, че няма кого да гушнат вечер...

Други преди 8 години

Напук на всеобщото Холивудско схващане, че за да си щастлив е достатъчно да си красив и богат идва следният списък със спираща дъха жени, които имат всички нужни показатели, за да се чувстват пълноценни, с изключение на един – самотни са. Да си на върха изисква много жертви и лишения, но струва ли си да гледаш от високото стъпало в професионален план ако няма с кого да споделиш успеха си? Да, да си млад, богат, готин и сингъл в Холивуд звучи забавно и някак изкушаващо, но само тези известни дами знаят колко тежи фактът, че няма кого да гушнат вечер, когато прожекторите угаснат и свалят звездните си рокля и грим.

Кендал Дженър

Безспорно най-симпатичният представител от семейство Кардашиян-Дженър, Кендал е любимката на дизайнери и представителите на силния пол в светските среди. С името й през изминалата 2015 г. бяха свързвани Ник Джонас и Хари Стайлс, но колкото да се заговори за нещо пикантно около нея. Когато вървиш по модния подиум и представяш дизайнери като Balmain, Marc Jacobs и Chanel не ти остава много време да се размотаваш с мачовци.

Дакота Джонсън

Как да бъдещ сингъл? Ами за главната героиня от „50 нюанса сиво“, всъщност е много лесно - просто трябва да искаш да разполагаш само със себе си и свободата си. „Нямам гадже! Защо ли? Точно сега се чувствам комфортно сама и се радвам и на любовта на семейството и приятелите ми. Нищо друго не ми е нужно в този момент“, категорична бе Дакота Джонсън.

Хилари Дъф

Само преди дни Хилари Дъф и Майк Комри финализираха развода си и на чаровната изпълнителка ще й се наложи да влезе в ролята на самотна секси майка, поне за известно време – от брака й с Комри Дъф си тръгва с високо вдигната глава и 3-годишния им син Лука. „Не искам да звучи огорчена, защото определено не съм, но... не знам дали на хората им е писано да останат един с друг завинаги“, сподели малко след развода си Хилари.

Адриана Лима

Адриана Лима и сръбският баскетболист Марко Ярич подписаха бракоразводното си дело през май 2014 г. и оттогава красивата моделка се е посветила на кариерата си и на двете им деца – Валентина и Сиена. А иначе връзката между Лима и Ярич започна почти като в приказките – двамата се венчаха на Свети Валентин през 2009 г. и ако той наистина й бе останал верен, както се бе врекъл, може би днес Адриана нямаше да е в този списък.

Чарлийз Терон

Странно, но да е самотна секси майка, колкото и тъпо да звучи, отива на красивата Чарлийз. Само няколко месеца след като отнеми годежа си с Шон Пен актрисата мина по червения килим по-ослепителна и уверена отвсякога и дори осинови момиченце – Огъст, което е второто й дете след като през 2012 г. основи и сина си Джаксън.

Кристен Стюарт

Плъзнаха слуховете, че Кристен излиза със своя колега от филма Equals - Никълъс Холт, които така и не бяха потвърдени. Официално Стюарт е сингъл откакто се раздели с приятелката и асистентката си Алисия Каргайл миналата година.

Емилия Кларк

Майката на драконите, съпругата на Хал Дрого, Халеси или накратко Емилия Кларк от Game Of Thrones, също влиза в списъка със самотните Холивудски красавици. През 2013 г. актрисата се раздели със Сет Макфарлън, а след снимките на „Терминатор: Генисис“ се зашушука, че между нея и Джей Кортни са прехвърчали искри. Въпреки това Кларк официално днес е сингъл. Но всъщност кой се нуждае от гадже, когато си има дракон, а?

Селена Гомес

Миналата година около Селена се завъртяха не един и двама мераклии - DJ Zedd, Найл Хоран от One Direction и Самуел Крост, но до нещо сериозно така й не се стигна. През последните месеци обаче чаровната Селена не спираше да ни радва със секси селфита си по секси бански, пусна дори нова секси песен - Hands To Myself, в който е по секси бельо, а миналата година отпразнува факта, че е супер секси сингъл на 23 години. Честито да й е, няма да я мислим.

Хали Бери

След като обяви официално края на брака си с Оливие Мартинес през октомври 2015 г., Хали Бери влезе в списъка на звездните самотни майки над 40 години.

Дженифър Лорънс

Дженифър никога не потвърди официално има ли връзката с фронтмена на Coldplay Крис Мартин, но след като той бе хванат в нежната компания на Анабел Уолис през октомври 2015 г., така че и да е имало нещо между тях вече е минало. И макар Дженифър да бе придружена от бившия си Никълъс Холт на наградите „Златен глобус“ този януари, това не означава, че двамата са подновили връзката си. Всъщност, на кого му пука? Лорънс си има „Оскар, който да я топли...

Риана

След като бе забъркана в любовна авантюса със състезателя от Формула 1 Люис Хамилтън, с рапърите Drake и Travi$ Scott и не на последно място с Леонарди ди Каприо Риана бе категорична, че е сама и е напълно ОК с този факт. Особено след като през август 2015 г. баскетболистът от NBA Мат Барнс намекна, че се забива с Рири. Тя пък публично отрече дори да го познава!
 

More Други