Следва

Saint Laurent за всичко!

NYFW: Дефилето на Rodarte, есен/зима 2016-17

Rodarte привлича почитатели със своята непрактичност. Отдаваме това му качество на факта, че е нишов бранд, което ясно дава представа за кое, как и защо в модата...

All fashion преди 8 години

Rodarte привлича почитатели със своята непрактичност. Отдаваме това му качество на факта, че е нишов бранд, което ясно дава представа за кое, как и защо в модата. Основателките му, Лаура и Кейт Мълеви, умеят да прескачат реалността и задължаващите граници, което и прави непрактичността на дрехите всъщност необходима. Като глътка свеж въздух, Rodarte е много далече от обичания минимализъм, но въпреки това никога не идва в повече. И новата есенно-зимна колекция 2016 не е изключение от вече 10-годишната практика.

Мрачната романтика е главната заложена тема в дефилето.Част от колекцията се усеща тежка - кожените елементи са не само с къдри, но и с пачуърк мотив; палтата с косъм са многоцветни; чоукър колиетата наподобяват колани, а ръкавиците достигат до лактите. Вечерните предложения обаче носят нежност, с което и се внася баланс в цялостната картинка. Част от дантелените рокли са ръчно обшити с мъниста в интересни флорални и геометрични мотиви, докато други са декорирани с типичните за бранда къдри и апликации от розови листа. Цветовата палитра се състои главно от неутрални тонове, но на места се забелзват и бледорозово и бургундско.


 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.