Следва

Говори ми за ЛЮБОВ: Адриана Ангелова-Иванова

Говори ми за ЛЮБОВ: Алекс Цицос

В новия специален проект ViewSofia нe разсъждава по темата, а оставя 32-ма предварително избрани от екипа ни...

People of art преди 8 години

Говорим за любов! 
Поводът - този тематично любовен месец. 
Необходимостта да го правим - винаги.
Посланието - всемирно. Просто LOVE, защото когато има LOVE, всичко изглежда просто. Дали?!

В новия специален проект ViewSofia нe разсъждава по темата, а оставя 32-ма предварително избрани от екипа ни лица да говорят. За Любов, естествено. И да я рекламират, както заслужава! С едно голямо LOVE на гърдите си.

16 жени и 16 мъже, някои с известни занимания, други с не по-малко интересни професии, ще говорят в любовен блиц за усещането, за емоциите, за радостта, за тъгата, за всичко, което любовта прави с тях.

От 4-ти до 26 февруари, всеки ден, като Ин и Ян, като двете половини на едно цяло, но напълно случайно избрани в двойка, ще говорят за любов 1 мъж и 1 жена в една спираща дъха, уникална любовна поредица.





Специалният проект на ViewSofia Говори ми за ЛЮБОВ стана възможен, благодрение на безценната подкрепа на Ballantines и Olympus.

Днес ни говори за ЛЮБОВ ...

Александрос Цицос. Той е грък, но говори български сякаш му е роден език. Отдавна е у нас, повече от 20 години, през което време намира себе си в комуникацията и стратегииите. От 2008-ма е част от екипа на комуникационната група Publicis Groupe Bulgaria, като първоначално е консултант, а днес вече е на позицията зам.-изпълнителен директор на PR агенцията Publicis Consultants MSLGROUP.

Любовта се крие в...

Невъзможно е да скриеш любовта. Влюбеният поглед блести, емоцията действа заразно на всички наоколо и е неизбежна като буреносен облак, носи се във въздуха като прясно изпечен хляб и заостря сетивата на всеки, който се доближи до нея.

Поводите за мили думи...
Предпочитам да казвам мили думи без конкретен повод. Да чуеш „Обичам те“ е много по-ценно, когато е казано спонтанно, защото го чувстваш, без конкретен повод.

Единственото нещо, по-добро от любовта, е...
Има ли такова нещо?

Изненадите се случват... 
За да ти напомнят, че еднообразието не е начин на живот. Те могат да те разтърсят в моменти на колебание или когато си потънал в ежедневието, да ти дадат опорна точка и да те върнат на правилното място.

Целувките са с вкус на... 
Сладко от череши. Като това, което прави майка ми. Специфичен, плътен вкус, който не може да объркаш с друг! Достатъчно сладък, за да се пристрастиш от първата лъжица, но никога да не се задоволиш само с една.

Най-вълнуващият жест на обич...
Малките жестове. Те могат да те изстрелят много високо, като ракета, и да накарат сърцето ти да препуска бясно. А човек няма нужда от много, за да бъде истински щастлив.

Прегръдките се усещат... 
Като убежище. Когато двама се прегръщат, телата стават едно, сливат се, а ти се чувстваш сигурен, окрилен и можеш да забравяш за света около себе си.

Обичта си личи... 
В очите. Жестовете, думите и действията могат да казват много, но усещаш любовта в погледа. Той никога не лъже.

Един мил жест за всеки ден е... 
Толкова важен, колкото сутрешното кафе. Зарежда те с енергия, дава ти сила да се пребориш с трудностите, кара те да се чувстваш пълноценен. Животът е твърде монотонен и безличен без такива жестове.

Времето, отделено за любов... 
Е преоткриване. Освен удоволствието и насладата, научаваш нови неща за себе си. Тестваш силите си, емоциите си, търпението си. Любовта изисква изобретателност, постоянство и грижа, ако искаш да я запазиш.

Запечатваме скъпите моменти... 
Дълбоко в себе си. Понякога ги споделяме с най-близките или се връщаме към тях, за да си припомним чувствата и емоциите, които да ни дадат кураж и да продължим напред.

Любовта и PR-а си приличат по... Страстта и отдадеността. И при двете няма да получиш удовлетворение, ако не дадеш всичко от себе си. Те взаимно се допълват. Няма да се справиш с професията, ако не я обичаш истински, а в любовта няма как да успееш, ако не включиш и малко ПР.

Ако беше любов, каква щеше да бъдеш?
Споделена. Когато обичам истински, съм готов да дам всичко, дори себе си.




Мястото:
 cosmos coworking camp


Към любовния блиц с Адриана Ангелова-Иванова >>





За специалния проект "Говори ми за любов" ViewSofia
 благодари за подкрепата на Ballantines и Olympusна красивата професионална намеса на Dior Cosmetics и Салони Vogue Vision Митко Дамов. Благодарим от сърце и на СКЛАДА и на cosmos coworking camp, които бяха повече от любезни домакини. Благодарим!

Говори ми за ЛЮБОВ - всички от поредицата>>

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 6 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра