Следва

Бракът по сметка - изход от кризата

Зара в 8 секси портрета

Участничката в Big Brother 1 рестартира моделската си кариера с няколко секси портрета. Излъчването на Зара...

Лица преди 14 години

Участничката в Big Brother 1 рестартира моделската си кариера с няколко секси портрета. Излъчването на Зара варира между много горещо и секси, наивно и момичешко и строго делово. Гаджето на Христо Сираков, влиза в образа на 8 различни мъжки желания, а на всичкото отгоре, признава тя, сама е подбрала горещите си тоалети.

Снимките ще подновят нейната кариера като модел и ще послужат за попълване на букинга й в агенция Expose Models. Една от снимките ще послужи по предназначение в кампанията на лицензиантката на Лейди България Теодора Колчева за борба с негативните влияния, на които са подложени учениците, и явно в този фотос има доста добра концепция за справяне с проблемите на младежта.

„Много се радвам, че Зара прие да се включи в кампанията, тъй като трябва повече звезди да обърнат внимание на факта, че децата в училище са подвластни на множество негативни влияния. Те могат да дойдат както от заобикалящата ги среда – телевизия, социална общност, съученици, неправилни модели за подражание, така и от погрешното тълкуване на наложени от медиите стереотипи. Ето защо е наложително звезди да дадат на учениците своя позитивен пример, който да ги накара да помислят за своите истински мечти и надежди” – коментира Теодора Колчева.

Снимка от последната фотосесия на Зара ще украси една от звездните картички, средствата от продажбата на които ще отидат за децата, лишени от родителска грижа.

More Лица