Следва

Остават 10 дни до края на гласуването в конкурса Ideal Standard Баня на годината 2015

Животът е прекрасен, когато силата е с теб!

Ключът към енергията са витамините...

Health преди 8 години

Ключът към енергията са витамините

Всичко, което вършите всеки ден, изисква енергия. Вие най-вероятно знаете, че източниците на тази енергия при човека са въглехидратите и мазнините, които той получава от храната. Във всяка клетка на вашето тяло постоянно протичат процеси, които са свързани с изразходването на енергия. Благодарение на нея ние се движим, мислим, чувстваме, вдъхновяваме се и вършим любимите си неща – с една дума, ние сме готови да отговорим с „да!“ на всички предложения и предизвикателства на съдбата.

Но знаете ли, че разграждането на въглехидратите и мазнините в организма е възможно само тогава, когато в него има витамини и минерали? Те влизат в състава на ферментите, които освобождават енергия от въглехидратите и мазнините или участват в енергийните процеси. Тоест, без витамини и минерали производството на енергия във вашия организъм просто спира.

За съжаление, всекидневната ни дажба от хранителни продукти не осигурява необходимото количество витамини, затова е препоръчително тя да се допълва от мултивитаминни комплекси. При това, не бива да забравяте, че дори най-добрите мултивитаминни средства са само добавка към вашата храна, но не и заместител на здравословния начин на живот. Човек трябва да се бори с всички сили срещу умората и изчерпването на жизнените сили. Именно тук на помощ идват мултивитамините.

Какво е Супрадин?

Един висококачествен мощен комплекс от 13 витамина, 10 минерала и коензим Q10.
Това, което го прави единствен по рода си са именно тези съставки и всяка една от тях е от изключително голямо значение.

Сега ще разберете защо...

Витамините от група В помагат за извличане на енергия от храните. Те участват в мускулната дейност и са важни за функционирането на всички телесни клетки, особено нервните и мозъчните.

Антиоксидантите, които всъщност са витамините С, А, Е, цинк и селен, защитават от организма от свободни радикали, което е от огромно значение за състоянието на тялото.

Минералите и микроелементите спомагат за формирането и поддържането на здрави кости и зъби. Те са важни за метаболизирането на въглехидрати, протеини и мазнини, а също така регулират нивата на кръвната захар и помагат за производството на хормони в щитовидната жлеза.

Основното предимство в този комплексен препарат е наличието на активната съставка коензим Q 10, която допринася за освобождаването на енергията в тялото през абсолютно целия ден!

Ако все още не смятате, че този коктейл от жизненоважни вещества е вълшебната рецепта за вас, можем само да ви успокоим, че добавката се препоръчва за всички, включително за възрастни хора, както и такива с много динамичен маниер на живот.

Изключително полезен е за хора в напреднала възраст, за профилактика и лечение на общ витаминен дефицит с различен произход, дължащ се на повишени нужди или намален прием. Спортистите също с успех могат да помогнат на тялото си с мултивитамините, тъй като комплексът е разработен с внимание към нуждите на хора с активно ежедневие. Мултивитаминът е същински рай за организма на един спортист, който изразходва много енергия и губи по-големи количества витамини и минерали всеки ден.

Стресът и умората са неотлъчните ни придружители в днешно време. Витамините и минералите помагат дори за намалянето на стреса и чувството за постоянна умора. Вероятно ви е известно, че при лечението с антибиотици често се стига до витаминен дефицит. Затова Супрадин се препоръчва и при тези случаи, за да се предотврати подобен ущърб за тялото.

Сега вие сте наясно, че необходимостта от витамини и минерали наистина е жизненоважна. И това не може да бъде заменено от нито един стимулатор, подобен на кафето или шоколада, които ускоряват енергийните процеси на организма, без да възстановяват неговия резерв. Тоест, казваме го направо - те изтощават организма, изхабявайки запаса му от витамини и минерали. Именно затова, след като пиете кафе, умората винаги се завръща след кратко време.

За да забравите напълно за подобни проблеми, можете да ги решите или предотвратите по най-лесния и безобиден начин – пиейки мултивитамин и то в пълноценен витаминно-минерален комплекс! Така организмът ще се настрои на вълна „ефективно производство“ на собствена енергия, без значение от обстоятелствата.

И всеки ден ще е ново предизвикателство да разкриете още една мъничка част от доказано безкрайните си възможности.


Заслужава си!
 

More Health

Детокс напитката, която топи мазнините за 14 дни

Health преди 1 месец

Търсите решение за изгаряне на мазнини и възстановяване на силуета за само 14 дни? Не търсете повече! Ето една магическа детокс напитка, която, ако включите в ежедневната си рутина, ще стимулирате метаболизма и ще постигнете целта си, ако тя е здравословно отслабване.