Следва

ПОМОЩ: Раздялата. Защо толкова много боли

Детска София: Спондж Боб с две нови, още по-весели и щури книжки за деца!

На 22 февруари 2016 г. Спондж Боб и неговата свита се завръщат с две още по-весели, щури и майсторски илюстрирани книжки...

 

All About Life преди 8 години

На 22 февруари 2016 г. Спондж Боб и неговата свита се завръщат с две още по-весели, щури и майсторски илюстрирани книжки!

„Усмивки под водата“ (64 стр., цена: 6 лв.) е гигантска, невероятно забавна книжка за оцветяване, пълна с игри, лабиринти и загадки. Обичаш ли да играеш на "Открий разликите"? Ако можеш да се преобразиш в супергерой, кого ще избереш? Напиши отговорите в книжката и кажи на приятелите си каква е твоята суперсила. А ако ти се ходи на лов за съкровище, само трябва да помолиш своя най-добър приятел да се присъедини към теб. Спондж Боб и Патрик са винаги готови за приключения с неочакван край!



„Състезание с велосипеди в Бикини Ботъм“ (32 стр., цена: 5 лв.) е страхотна книжка за всички, които обичат смехориите на жълтия симпатяга Спондж Боб! Когато Сепия решава да участва в надпреварата с велосипеди в Бикини Ботъм, Спондж Боб и Патрик се заричат да му помогнат, за да победи. Но вместо да го насърчат, техните усилия му отреждат последно място. Ще успее ли все пак Сепия да навакса и да спечели? Изведнъж на Патрик му хрумва блестяща идея. След като Сепия губи, когато му помагат да спечели, значи трябва да му помогнат да изгуби, за да спечели!

„Спондж Боб Квадратни гащи“ е американски анимационен сериал, създаден от морския биолог и аниматор Стивън Хилънбърг. Филмчетата разказват смешни и чудати истории за едноименния герой и приятелите му, които живеят в подводния град Бикини Ботъм. Съдържанието на книжките за най-прочутата гъба в света следва съдържанието на филмчетата. Проектът на MTV и техния специализиран канал Никелодеон, които стоят и зад легендарната серия за Дора Изследователката, е сред най-популярните и обсъждани детски поредици през последните години.

Спондж Боб Квадратни гащи е пухкав, жълт и порест и прави най-вкусните ракбургери! Освен че е майстор готвач в „Хрупкавият рак”, Спондж Боб няма равен в правенето на балончета. Приключенията му в Бикини Ботъм са изключително смешни, забавни и поучителни и са подходящи за дечица на възраст от 3 до 10 години.
 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 5 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 5 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.