Следва

Иде ПРОЛЕТ: Маникюрът: Всичко за Негово Величество в предстоящия сезон

Avon България с нов професионален гримьор

Козметичната компания с над 130 годишна история има нов професионален гримьор. Avon стартира работата си с Алина Манова...

Hair преди 8 години

Козметичната компания с над 130 годишна история има нов професионален гримьор. Avon стартира работата си с Алина Манова от началото на 2016 година, като сътрудничеството ще бъде целогодишно. Алина е един от най-активните млади гримьори в България, като работата й с Avon ще донесе нов поглед върху най-актуалните тенденции.

Голямата страст и любов към професията си, които показва, неизменно водят и до огромни успехи – жури на националния конкурс за гримьори Arena of Beauty 2015, жури и главен гримьор за световните конкурси Best Model of the World 2012, Mrs. Europe 2014 и други. Благодарение на свежия си и иновативен подход към грима печели доверието на множество от българските звезди и артисти, с които е част от снимачния процес за модни едиториали, публикувани в Лондон, Берлин, Ню Йорк, Барселона.

Алина вече се включи в няколко от продуктовите кампании на Avon, като засне две видеа с полезни съвети за перфектна визия. Доказателство за нестандартния й поглед към работата е визията „Омбре ефект“ върху устните – последният писък на модата, която гримьорът демонстрира с помощта на новото матово червило True Color Perfectly Matte: вижте тук!

А тъй като спиралата е сред любимите продукти на всяка дама, видеото с кратки трикове за перфектното нанасяне на Big & Multiplied, ще направи сутрешната ни процедура по гримиране много по-лесна и забавна.
„Истински се радвам, че съм част от екипа на AVON! Те са голямо семейство от усмихнати професионалисти, които ме посрещнаха прекрасно. Очаквам с нетърпение предстоящите ни проекти и се надявам да ви харесат!“, споделя Алина след присъединяването си към бранда.


За AVON
AVON е компания, която почти 130 години застава зад красотата, иновациите, оптимизма и преди всичко – в подкрепа на всяка жена. С годишни приходи от почти 9 милиарда долара, AVON предлага продуктите си чрез над 6 милиона активни независими Представители в целия свят. Продуктовата линия на компанията включва козметика, аксесоари и продукти за дома, разпределени в добре познатите козметични серии AVON Color, ANEW, Skin-So-Soft, Advance Techniques и други. Повече за AVON и продуктите може да научите на адрес www.avon.bg, както и на Facebook-страницата на компанията.

More Hair