Следва

Синьо фламенко

Г като Гаф: Модните недомислици на седмицата

Риана, Кайли, Наталия и Мерт и Маркъс и всички недаразумения от Грами са заедно в тазседмичната ни гаф класация...

All fashion преди 8 години

Силен тандем - слаб резултат. Водянова, Мерт и Маркъс и лошият ретуш за кампанията на Miss Sixty

Снимането на рекламна кампания на пръв поглед не изглежда толкова трудно, но взимайки предвид пренаситеното око на модния читател, задачата става почти невъзможна. Тази трудност важи дори когато разполагаш с едни от най-добрите за момента фотографи - Мерт и Маркъс и един невероятно красив топ модел в лицето на Наталия Водянова. Да, екипът от трима професионалисти в професиите си не е достатъчен, за да възпроизведе интересни кадри за пролетната кампания на италианския бранд Miss Sixty. Странното е, че и дрехите не са лоши, напротив, даже са доста прилични примери за пролетен деним, но резултатът е не просто скучен, а и неубедителен. Прозявайки се от скука, очакваме и твоето мнение за кадрите долу.





Г като "Грами", ама друг път

На тазгодишната церемония "Грами", освен триумфът на Тейлър Суиф, не можем да подминем и най-големите модни недоразумения, които иначе гордо минаха по червения килим. Дантелени рокли, намекващи за липса на бельо под тях, безумни съчетания на аксесоари и едно крещящо "О, пресвета Дево от Гуадалупе" в розово - това са най-фрапантните модни гафове на музикалните награди "Грами".

Жанел Моне


Американската изпълнителка и актриса се появи облечена в арт тоалет на Jean Paul Gaultier, прекалено арт. В комбинация с чантичката с пухчетата, тежки пръстени и ужасно грубите й плитки, визията й ни дойде too much.

Андра Дей

Почти забравихме за Коледа, но Андра Дей реши да припомни за светлия християнски празник, появявайки се е тематичен дрескод по червения килим. Облечена в зелена сатенена рокля и с бели пухкави сандали и яка, американската соул и джаз изпълнителка влезе в нашия списък с модни гафове.

Жаклин Ван Биерк


Визията на Жаклин е трудна за коментиране - каквото и да се каже за нея, ще бъде малко...

Маника


Ако желанието на американската изпълнителка на тазгодишните награди "Грами" бе да бъде заблязана, то със сигурност го бе постигнала. Облечена в безумна рокля, под която ясно лъснаха както бельото й в телесен цвят, така и самите й телеса, Маника бе сред най-зле облечените гости на церемонията.

Joy Villa

Мрежа, черен пифон, имитация на кости, цветни плитки... Joy Villa или бе мислила твърдо дълго за визията си, или изобщо не бе мислила! И как сяда с това "нещо"?

Dencia

И когато си мислиш, че няма какво повече да те шокира, се появява Dencia в розов гащеризон, обшит с камъни и Hello Kitty-та, очила с розови камъни, и розови обувки с камъни, и плюшени котета в косата... Мияууу.

Кайли Дженър носи...какво?!







Все още се чудим как трябва да наречем този „тоалет”, но нищо не ни звучи по-подходящо от „катастрофа”.
За пореден път се убеждаваме, че кичът е нещо естествено за семейство Кардашиян, а малката Кайли с удоволствие следва семейната тенденция.

Нарекоха я „златното момиче на Тайга”, след като папараци нащракаха Кайли напът към срещата си с рапъра, облякла дебел пухен пуловер с качулка, съчетан с крещящо лъскаво палто и панталон, приличащи на спален комплект.

Лошата новина е, че дори да беше излязла по пижама, пак щеше да изглежда в пъти по-добре, отколкото с този златен ансамбъл, който на всичкото отгоре беше „разходен” от обувки на висок ток.

Риана и кецът-обувка





След доста неубедителния й дизайнерски дебют за Puma, Риана започна да смайва в неприятния смисъл на думата и с модните си избори като цяло.

На появата й на MusiCares Person of the Year, барбадоската красавица пристигна облечена в ефирна флорална рокля, разголваща малките й сладки тайни. Уви, секси роклята Marc Jacobs е част от totally look с кецове, които не са никак толерантни към формите, бедрата и като цяло към фигурата на Риана. Иначе ако някой изобщо би могъл да носи този ансамбъл и той да му стои, то това със сигурност е Риана, но някак не можем да преглътнем кецовете и всичко, което правят с нейния ръст и природна женственост.
 

More All fashion