Следва

Trend Report есен 2016: Кадифе

Test Drive: Когато новият PureBOOST X влезе в гардероба ни: Меги

Вдъхновени сме, но далеч не само защото сме влюбени, просто си имаме нова мания – супер свежите маратонки...

All fashion преди 8 години

Вдъхновени сме, но далеч не само защото сме влюбени, просто си имаме нова мания – супер свежите маратонки на adidas PureBOOST X! Не спираме да им се радваме и да ги носим, защото освен на спортната пътека те залепват идеално и на градското трасе. На път за работа, среща с любимия, на кино или кафе с приятелки PureBOOST X са по и на петите ни и не можем да се разделим с тях. Веднъж влезли в гардероба, установихме, че всичко им отива.

Не вярваш – Вече ти го доказахме. Габи първа обу прекрасния си нов чифт, ред е на Меги. Ето отново нагледно как нашата прекрасна лайфстайл редакторка успешно съчетава спорт, стил и градска визия в едно. Лесно е, когато имаш правилните маратонки.

"Женствените силуети винаги са ми убягвали. Залагам на дрехи, взети "назаем" от гардероба на момчетата. Единствената нотка на женственост, прокраднала се напоследък в гардероба ми, е Flowy Trench. И мисля че ненатрапчиво се свърза с личния ми стил, без да го промени кардинално. Нося монохромни комбинации и новите PureBOOST X са най-смелото ми решение от много време насам. Ето как ми се получи. Невероятно готините ми маратонки правят чудеса:

Flowy Trench е новата ми любов. 





Между чифтовете скини и бойфренд джински се помести и този модел. Джинсите на мама, избелелели, с висока талия и прав крачол. Разнообразието от което имах нужда.







Байкър яке, накъсани панталонки и карирана риза. Всичко е монохромно. А маратонките са акцентът. Разбира се.







Отново любимият тренч, който завързвам на панделка на гърба. Кожена пола, тип молив, и овърсайз пуловер. Perfect match."





А помните ли прекрасната Габи?

More All fashion