Следва

NYFW: Обувките - принцеси на подиума. Най-добрите модели есен/зима 2016-17

Trend Report есен 2016: Кадифе

Кадифето чаровно се заиграва с всички възможни силуети - от костюми, през вечерни рокли, та чак до спортни екипи, а цветовата гама е богата - nude, черно, синьо, червено...

All fashion преди 8 години

Кадифето упорито присъства като материя в дизайнерските колекции през изминалите няколко сезона, но за есен 2016 позицията му е категорична. С това впечатление оставаме след изминалите дефилета в Ню Йорк и докато преглеждаме всичко най-добро от там и останалите модни столици, решаваме да обобщим набързо и завъртелите се покрай подиума трендове. Като днес старт даваме с материята на есен 2016 - кадифе.

То чаровно се заиграва с всички възможни силуети - от костюми, през вечерни рокли, та чак до спортни екипи, а цветовата гама е богата - nude, черно, синьо, червено, зелено, както и всеки друг цвят, който можем да си пожелаем.

Дължините варират, но като че ли най-много се задържат тези в макси и свободен силует. Хубавото при плюшената материя е, че в никакъв случай не се ограничава с едно внушение, както например велурът със 70-тарския тренд.
Напротив - завърта се покрай готиката на Marc Jacobs, романтиката на Ralph Lauren, минимализма на Monse, 70-тарския костюм на 3.1 Philip Lim в цвят керемида, но стига дори и до комфортния екип на Lacoste. А резултатът е, че не само не отежнява, но и всъщност притежава свойството да изглежда като точно необходимата съставка за прекрасна завършена визия.

3.1 Philip Lim

 

Ralph Lauren

 

Lacoste

 

Jason Wu

 

Marc Jacobs

 

Monse

 

Adam Selman

 

Edun

 

Brock Collection

 

Nicholas K



 

 

 

More All fashion