Следва

Just Like "Пепеляшка". Или как да се облечем като във филма

Б като Библия, Б като Блог: Денимът, пристрастяващият!

Б като Библия, Б като Блог: Денимът, пристрастяващият!

All fashion преди 8 години

Каквото и да говорим, просто не можем без него. Денимът се превърна в най-верния ни другар както в делник, така и в празник. И след като Ралф Лорен не може да се раздели с вечно класическия модел дънки, кои сме ние, за да оспорваме правото не денима да присъства в гардероба ни? Освен това е идеален както за разходка по плажа, така и за трип по софийските улици. Секси къси панталонки, разкроена рокля с пристегнат в талията колан, Boyfriend Jeans, Skinny, раздърпани, с маншет... обичаме го всякак. Ето няколко блог вдъхновения, които ни подсетиха да извадим от гардероба всички модели дънки и да се надъхаме за street style тур още утре.

Черно и бяло
Вечната любов между белите дънки и тъмният топ е уловен от Хелена Глейзър от brooklynblonde.com. Градски и шик, не мислиш ли?


Освен от нея, черно-бялата концепция е уловена и от прекрасната Кимбърли от eatsleepwear.com. На път за работа, за кино, с чаша кафе в ръка, слънчеви очила и стилната малка черна чантичка ни се иска да обуем светли Boyfriend Jeans!

 

И нека бъде светлина
Да, бял топ, светли дънки и кецове – всичко, от което има нужда едно градско момиче тази пролет. В това ни уверява и Дебра от dustjacket-attic.com и ние й вярваме. А ти?

 

Дънките обичат розовото
Този сезон има много причини да носиш розово, и ако се съмняваш, че това е твоят цвят, нека те вдъхновим със страхотна селекция решена в розово от atlantic-pacific.blogspot.bg.

 

Аутфит мечта
Дънковият гащеризон е страхотен градски аутфит. Носихме го това лято във варианта с презрамки, сега е ред на ръкавите и полу-ръкавите! Даниел от weworewhat.com ни показва колко секси и практично може да се чувства една жена в дънков гащеризон и в градската джунгла.

 

Колаборирай
Не се страхувай да експериментираш с визията и да комбинираш дънки в разноцветни топове и якета, жилетки и сака от различна материи. Ефектът може да е Уауууу! Не вярваш – виж как Анна Джеймс от laurenconrad.com се е справила.


Аз ще бъда с чудна рокля, ших си я сама...
С удължаването на слънцестоенето и покачването на температурите е неизбежно да не помечтаем за онази страхотна дънкова рокля, която никога не излиза от мода! Особено ако е в класическия цвят деним и съчетана с червена чанта или аксесоар... Пам от pamallier.com ни се похвали вече.

 

Убийствен Denim
И като заговорихме за комбинацията между деним и червено, не можем да не споделим тези страхотни street кадри на Уенди от wendyslookbook.com. Boyfriend Jeans в комбинация с червен макси пуловер и висок ток... фантазия!

 

Време за плаж
Може би е рано да говорим за плаж и море, но никога не е рано да си помечтаем за него, нали? Отново класическата комбинация – червено + деним = ВНЛ, е представена от чаровната Никол от garypeppergirl.com. И замириса на море!

 

More All fashion