Следва

Постави в шах и мат несъвършенствата

Euphoria Calvin Klein и супермоделът Наталия Водянова си партнират за годишния благотворителен базар на фондация „NAKED HEART“

Euphoria Calvin Klein си партнира със супермодела Наталия Водянова за годишния благотворителен базар на фондация „NAKED HEART“...

Celebrity beauty преди 8 години

Компанията Calvin Klein Fragrances обяви участието на euphoria Calvin Klein като главен спонсор на състоялия се в Лондон Fabulous Fund Fair. Домакин на събитието е супермодела и филантроп Наталия Водянова, основател на фондация „Naked Heart“ и лице на euphoria Calvin Klein.

Благотворителният базар се е състоял в стария пазар Билингсгейт в Лондон и на него са присъствали много известни личности, включително Карли Клос, Дейзи Лоуи, Дерек Бласберг, Петра Немцова, Елен фон Унверт, Тайни Темпа, Наташа Поли, Charli XCX, Ерин О‘Конър, Лили Доналдсън, Антоан Арно, Labrinth, Джейми Кембъл Бауър, Стивън Джоунс, Харли Виера-Нютън, Стефано Тонки, Никълъс Къркууд и др. На събитието бяха събрани средства в подкрепа на дейността на фондация „Naked Heart“.

Госпожа Водянова беше облечена в червена рокля без ръкави от Calvin Klein Collection на дизайнера Франсиско Коста – творчески директор на дамската мода в Calvin Klein.

Наталия Водянова е руски супермодел, филантроп, майка на четири деца, живееща в момента във Франция. Тя се изявява с огромен успех както в модни дефилета, така и като модел в списания и продуктови рекламни кампании. Според Forbes тя е сред петте най-печеливши модели в света.

Фондацията „Naked Heart“ е международна благотворителна организация, основана от Водянова през 2004 г. Основната й мисия е да подпомогне изграждането на общност, отворена за хора и в частност деца, със специални нужди, чрез поощряване на игрите и предоставяне на безплатни услуги за семействата им. Днес са изградени 158 детски площадки, а фондацията продължава подкрепата си към други руски благотворителни организации, фокусирани върху децата със специални нужди. Поддържа център за семейна подкрепа в Нижни Новгород, обучавайки учители в специалнизирани училища и лечебни заведения, използвайки нови технологии за работа с децата с аутизъм. Организира и ежегодния форум „Всяко дете заслужава семейство“ за професионалисти в детската грижа, който привлича стотици специалисти от целия свят.

More Celebrity beauty

Виктория Бекъм за парфюма си: „Suite 302 е любовното ни писмо с Дейвид до Париж”

Celebrity beauty преди 2 седмици

Бившата членка на групата Spice Girls и основателка на едноименната козметична марка Victoria Beckham Beauty пуска линия парфюми. По повода, прекрасно интервю на колегите от Madame Figaro с ВБ. 

Хали Бейли в Малката русалка: всичко за грима, прийоми и марки

Celebrity beauty преди 9 месеца

Ариел от "Малката русалка" е най-известна със своите развяващи се в морето червени коси. Въпреки това се оказва, че гримът на русалката е също толкова важен и емблематичен. Колегите от Vogue разговарят с един от гримьорите на актрисата Хали Бейли и ни разкриват тайните зад грима ѝ в новия филм "Малката русалка"

Beauty Starter: Зендая с перфектните вежди и самонанесения грим

Celebrity beauty преди 10 месеца

Красивата актриса, певица и активист е най-известна с изпълнението си, спечелило "Еми", в хитовия Euphoria и ролята си във франчайза Spider-Man, както и с това, че е звезден посланик на Lancôme от 2019 г. Лицето на аромата Idôle на марката говори с Vogue за емблематичните си вежди, умението да поемаш рискове на червения килим и защо никога не пропуска овлажнителя

Beauty Starter: Летисия Каста на 45 - спокойствие, масажи и няколко топ продукта

Celebrity beauty преди 10 месеца

Летисия Каста очаква доброта, положителна енергия и нежност от хората, които се грижат за нея, както и от козметичните си продукти. И като се има предвид аурата, която се излъчва от лицето и външния ѝ вид, това наистина работи