Следва

LFW: Пореден триумф. J.W Anderson есен/зима 2016-17

Неостаряваща Кристи Търлингтън за новото раждане на John Galliano

Самият Джон Галиано отдавна вече няма отношение към марката, която обаче продължава да носи неговото имe...

All fashion преди 8 години

Самият Джон Галиано отдавна вече няма отношение към марката, която обаче продължава да носи неговото име, и не само, че е жива, но й предстои и рестарт.

Днес по повода беше представена първата рекламна кампания на новата концепция.

Историята на отношенията на Джон Галиано и Dior, разбира се, е трагична. Но още по-неловка е ситуацията с неговия бранд John Galliano. След скандала с антисемитските изказвания, дизайнерът се лиши не само от поста си на креативен директор на Dior, но и в известна степен от името си - взеха му и едноименната марка.

От онзи момент над нея се трудеха съвсем различни хора, а Галиано я караше някак си отделно от нея. Всичко, което през изминалите оттогава години се пускаше под името на дизайнера, изобщо не приличаше на него, но да закрие линията никой не се реши. Напротив, с днешна дата отново я чака нов живот.

John Galliano, който ангажира сега дизайнера Бил Гейтен за собствената си марка, смени логото, скоро ще промени дизайна на всички магазини и постепенно ще премине към нова концепция. Марката ще се позиционира вече като премиум бранд с много съвременна естетика. Лице на течащите промени и на новата рекламна кампания е Кристи Търлингтън, абсолютно неостаряваща. Снимана за този красив рекламен портрет от Инес и Винуд.
 

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 7 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.