Следва

Популярната певица IMANY пристига за първия си концерт в България

Доброто идва за тези, които вярват в него

 Тръпката от намирането на тайните местенца на града винаги ни е вълнувала...

Events преди 8 години

Тръпката от намирането на тайните местенца на града винаги ни е вълнувала. И с удоволствие изкачвахме стълбите на Неофит Рилски към втория етаж. Място, което всички познаваме простичко като Апартамента. Може би не малко са отивали заради хималайския чай и вкусната домашно приготвена храна. Или нестандартните прожекции на кино, което не ни минава през ум, че съществува. Или просто са се чувствали у дома на място, чиято кауза е изкуството, културата и екологията. Защото A:part:mental е всъщност неправителствена организация, която застава зад вашата кауза и изкуство и му дава шанс. 

За съжаление преди няколко дни, на 19-ти, нашето скришно място е станало жертва на пожар. От днес (25-ти) до неделя (28-ми) там, сред това, което е останало, ще се състои една благотворителна изложба. С картините и книгите, които са оцелели, хималайския чай, който всеки познава, и надеждата, че доброто все пак го има. Стига да вярваме в него. 


"ДОБРОТО ИДВА ЗА ТЕЗИ, КОИТО ВЯРВАТ В НЕГО"


 

More from View Sofia

More Events

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 5 дни

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 6 дни

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?