Следва

Семейство Хадид - новото семейство Кардашиян

NYFW: Най-любимата! Чантата! В 17 прекрасни модела от есенните дефилета

Пред очите ни са 17 изключителни модела от един от най-любимите аксесоари - чантата. Те идват от наскоро приключилата нюйоркска програма с дефилета, подобно на селекцията ни обувки...

All fashion преди 8 години

Пред очите ни са 17 изключителни модела от един от най-любимите аксесоари - чантата. Те идват от наскоро приключилата нюйоркска програма с дефилета, подобно на селекцията ни обувки. Трудно ни е да ги определим в една или две тенденции, защото всички те са различни, а това е страхотно.

Но ако все пак трябва да ги сложим под общ знаменател, то той ще е модернизъм. Това сладко определение, което небрежно витае около модната столица и дизайнерите, които презентират там.

От Ralph Lauren до Mansur Gavriel разглеждаме най-добрите чанти от дефилетата по време на Седмицата на модата в Ню Йорк:

На снимката горе: Michael Kors


Boss


Jason Wu


3.1 Philip Lim


Rag & Bone


Proenza Schouler


Mansur Gavriel


Alexander Wang


Altuzarra


Ralph Lauren


Michael Kors


Narcisco Rodriguez


Michael Kors


Mansur Gavriel


Jason Wu


Alexander Wang


Altuzarra

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 21 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.