Следва

Щастлива ли си вече, Тайра?

Говори ми за ЛЮБОВ: Кристиян Костов

Беше фавори в отминалия сезон на Х фактор, и макара да не отбеляза победа, направи великолепно впечатление...

Други преди 8 години

Говорим за любов! 
Поводът - този тематично любовен месец. 
Необходимостта да го правим - винаги.
Посланието - всемирно. Просто LOVE, защото когато има LOVE, всичко изглежда просто. Дали?!

В новия специален проект ViewSofia нe разсъждава по темата, а оставя 32-ма предварително избрани от екипа ни лица да говорят. За Любов, естествено. И да я рекламират, както заслужава! С едно голямо LOVE на гърдите си.

16 жени и 16 мъже, някои с известни занимания, други с не по-малко интересни професии, ще говорят в любовен блиц за усещането, за емоциите, за радостта, за тъгата, за всичко, което любовта прави с тях, с другите, със света изобщо.

От 4-ти до 26 февруари, всеки ден, като Ин и Ян, като двете половини на едно цяло, но напълно случайно избрани в двойка, ще говорят за любов 1 мъж и 1 жена в една спираща дъха, уникална любовна поредица.





Специалният проект на ViewSofia Говори ми за ЛЮБОВ стана възможен, благодрение на безценната подкрепа на Ballantines и Olympus.

Днес ни говори за ЛЮБОВ ... Кристиян Костов.

Беше фаворит в отминалия сезон на Х фактор, и макар да не отбеляза победа, направи великолепно впечатление с таланта и вълшебния си глас. Момчето с руски корени пее невероятно, а харизмата му е голяма колкото усмивката и сърцето му.
Позитивно, любящо, красиво момче, браво!

Връзката от разстояние... е много тежко нещо и за жалост обикновено се случва при много от артистите. Досега съм имал само негативен опит с връзката от разстояние. Имаше едно момиче, с която почти започнахме отношения, но заради това, че се наложи да остана в България за продължително време, връзката така и не продължи. Тя не успя да свикне на моето темпо на живот. Въпреки това аз мисля, че за истинската любов няма прегради!

Спомням си, че първата ми целувка беше... в България, когато почивахме на Св. Влас. Всичко се случи много спонтано и ако трябва да бъда честен, аз се чуствах тромав. Като певец и в същото време работохолик, аз свикнах всичко да е отрепетирано по 500 пъти, обаче практиката показва, че първите целувки нямат саунд чек!:)

Разбирам, че съм влюбен, когато... след среща с този човек диктофонът на телефона ми се пука от новите идеи за песни и имам желание винаги да учудвам това момиче.

Истинската любов се среща само веднъж... Не знам дали е така, защото аз още не съм срещнал своята истинска любов.

Когато съм влюбен, се гледам в огледалото... И винаги искам да изглеждам добре пред момичето, което харесвам и заради това обикновено стоя пред отражението си поне 5 минути, докато се оправя. Все още батко (когато е вкъщи), понякога ми помага да си направя прическа - той е майстор в това! След това винаги питам цялото ми семейство дали изглеждам добре :)

Когато искам да привлека вниманието, аз просто... Свалям панталона си :D

(The lazy song)

Най-голямата щуротия, която съм правил от любов....
Избягах през нощта от дома си при нея, защото тя се нуждаеше от мен.

Правя серенади, пея за... Нямам такъв опит. Обикновено се срамувам да пея пред много близки хора.

За любимия човек скачам в... стил gangnam style, само защото тя и ДОСЕГА харесва тази песен))

Първото, което ми прави впечатление, е... Аз много обичам дългите коси на жените, и мисля, че това е едно от оръжията, с помощта на което момичетата могат да правят много добър "лов" на момчета.

Вярвам в любовта за цял живот, защото.... Защото имам добрия пример пред очите си, гледайки моите баби и дядовци, както от българска страна, така и от казахстанска. Те живееха цял живот заедно и още не са изгубили любовта.

Пиша любовни смс-и... Когато нямам сили да го кажа на глас.

Ревнувам ужасно... Когато едно момиче започва да възхвалява друго момче в мое присъствие.

Мечтаният следобед с любимия човек изглежда така... Ох, надявам се, че друг път ще има място и за десерт...)))
 


Към любовния блиц с Мартина Пенева>>





За специалния проект "Говори ми за любов" ViewSofia
 благодари за подкрепата на Ballantines и Olympusна красивата професионална намеса на Dior Cosmetics и Салони Vogue Vision Митко Дамов. Благодарим от сърце и на СКЛАДА и на cosmos coworking camp, които бяха повече от любезни домакини. Благодарим!

Говори ми за ЛЮБОВ - всички от поредицата>>

More Други