Неповторимата Синди на 50! 50 кадъра красота и сексапил. От 80-те до днес

Дъхът спира, когато окото я зърне в култов кадър от най-активното й десетилетие, 90-те, но в зрелите си години Синди...

Дъхът спира, когато окото я зърне в култов кадър от най-активното й десетилетие, 90-те, но в зрелите си години Синди Крауфорд още разтреперва. Има защо. На 50, които навърши миналата събота, супер моделът доказа, че сексапилът е неостаряваща дарба, защото въпреки кръглото число Крауфорд е все още божествена, точно на толкова, на колкото е, достойна, респектираща, неповторима.

Майка на две деца, едно от които върви по стъпките й със същия успех, с който Синди покорява планетата, съпруга вече от 18 години на Ранди Гербер, с когото са заедно от 98-ма, все още действащ модел и вдъхновяваща жена, по повод юбилея й си подарихме 50 великолепни кадъра от кариерата, стила и личния живот на топ модела.

Родена като Синтия Ан Крауфорд в щата Илинойс, отличничка с академична стипендия да изучава инженерна химия в Северозападния университет, през 80-те и 90-те години Синди е сред най-известните супермодели, тялото й е на кориците на Vogue, People, Elle, Allure, Vanity Fair, превръща се в една от музите на Джани Версаче, лице на десетки модни и бюти марки. Oсвен от Versace е обожавана и от Escada, Revlon, Maybelline, Balmain.

Велик модел, велика женственост, на които сме нетърпеливи да се насладим в галерията от избрани модни моменти от далечните 80-те до съвсем, съвсем скоро.
 

Коментари: 1

R
Realist (2016/02/27 / 11:51)
На една от първите снимки, където са Дж. Версаче и още куп модели, са всичките като кукли! Как да не обожава човек супермоделите на 90-те!

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia