Следва

Дизайн за вдъхновение: Нейно величество МАЛКАТА БАНЯ!

Актуалните тенденции в грижата за дрехите ни представят Ariel и българската модна къща Junona

Ariel и модна къща JUNONA официално обявяват партньорството си, чиято цел е да представи актуалните тенденции в грижите за дрехите днес...

All About Life преди 8 години

Ariel и модна къща JUNONA официално обявяват партньорството си, чиято цел е да представи актуалните тенденции в грижите за дрехите днес. В рамките на партньорството, което ще продължи два месеца, първите 200 от най-лоялните клиенти, които закупят дрехи на стойност 100 лева от *избрани магазини на JUNONA в гр.София, ще получат като подарък новия прах Ariel с подобрена и концентрирана формула.



Само преди месец Ariel представи на българските потребители новата си концентрирана формула. Така марката постави нов стандарт в грижата за дрехите, като не само осигурява безупречно премахване на петната от първото изпиране, но и защитава влакната и съхранява свежестта на цветовете за по-дълго време, запазва стила, комфорта и удобството на дрехите.



Дрехите имат важна роля в ежедневието на хората и грижата за тях е от огромно значение, поради което партньорството между Ariel и модна къща Junona се заражда напълно естествено. Модна къща Junona създава образа на една съвременна, динамична жена, която с усмивка приема предизвикателствата на ежедневието. Ariel е марката, която разбира нуждите на своите потребители и се грижи техните любими дрехи да изглеждат красиви за по-дълго време.

Според поредица от проучвания, които Ariel предприе с водещия в областта на когнитивната психология – д-р Лорънс Розенблум от Калифорнийския университет „Ривърсайд”, хората са по-ефективни, когато са облечени в дрехи, пряко свързани с важни аспекти на задачата, която извършват. В допълнение, ранните експерименти показват, че ефективността на изпълнение се подобрява, когато сме облечени в чисти и удобни дрехи.


Новият прах за пране на Ariel с концентрирана формула
Една мерителна лъжица Ariel от подобрената формула изисква 35% по-малко продукт и същевременно ви осигурява по-добро премахване на мазните петна. Със специалния дозатор, включен в новата опаковка на Ariel, е много по-лесно да измерите правилната доза, което означава, че получавате най-доброто за вашето пране.
Чрез тристепенната технология FibreScience новият Ariel почиства, защитава и преминава отвъд премахването на петната, като по този начин се грижи за дрехите, които обичате. Благодарение на технологията „Advanced Protect”, Ariel предпазва дрехите от повторно посивяване на тъканите и също така помага на тъканите да запазят свежото си ухание по-дълго време.

Модна къща JUNONA
Дрехите й създават образа на една съвременна, динамична жена, която с усмивка приема предизвикателствата на ежедневието и с удоволствие подчертава своята индивидуалност. Насочена изцяло към нежния пол, ‘’JUNONA’’ предлага същевременно елегантна и ежедневна мода за дамите и децата от всяка възраст.
Със своя уникален стил и модна линия, Модна къща JUNONA се позиционира за 12 години на топ позиция на българският моден подиум. Нашият екип от млади и вдъхновени дизайнери работи денонощно върху силуета на модерната европейска българска жена. Дизайнът на JUNONA, това е магията, която те провокира, това което те завладява и остава там някъде в теб.

Сега, стилната модна къща JUNONA се изправя пред една нова възможност – партньорство с водещата марка в грижа за дрехите – Ariel.

За Procter & Gamble:
P&G служи на приблизително 5 милиарда души в цял сват, чрез своите марки. Компанията притежава едно от най-стабилните портфолиа с доверени, водещи качествени марки, сред които Always®, Ambi Pur®, Ariel®, Fairy®, Gillette®, Head & Shoulders®, Lenor®, Oral-B®, Blend-a-med®, Pampers®, Pantene®, Tide® и Wella®. Общността на P&G включва дейности в приблизително 70 страни в света. Моля посетете http://www.pg.com за последни новини и подробна информация за P&G и марките на компанията.
 

*Кампанията на Ariel и JUNONA важи за следните магазини:
магазин JUNONA - София, бул. Витоша 47
магазин JUNONA - София, ул. Раковски 78
магазин JUNONA - OUTLET - ул. Искър 54
магазин JUNONA - The Mall
магазин JUNONA - МОЛ Сердика
магазин JUNONA - МЕГА МОЛ
магазин JUNONA - МОЛ Парадайс

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 6 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 5 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 5 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.