Следва

Най-скъпите рокли в историята на Оскарите

Страхотна баба! 94-годишната Айрис Апфел за Blue Illusion

Нищо странно няма в тези думи, ако пред камерата не беше застанала 94-годишната Айрис Апфел...

All fashion преди 8 години

Изключително интересната възрастната дама е поканена да се включи в кампанията на Blue Illusion и тя с удоволствие изкрещява: „О, да!“

94-годишната Айрис Апфел е американски интериорен дизайнер, колекционер, основател на една от най-престижните компании в света за производство на тъкани - Old World Weavers, и между другото изпълнява ролята на модел не веднъж в зрелите си години. Освен това стилът й зверски готин, съчетание от haute couture с находки от пазари и антикварни магазинчета, както и с джунджурии, донесени от поредното пътешествие.

През 2005 г. името й стана известно с изложба на модните й съкровища в Музея на костюма в Ню Йорк, а днес тя участва в рекламната кампания на австралийския бранд Blue Illusion, кръстена Ageless или в превод „Неостаряващата“.

Тя не само се превърна в героиня на постерите, но и записа серия видеа, в които разказва за пътя си в света на модата – за лутането в търсене на собствения й стил, за любимите й дънки, аксесоари и други нейни слабости.

„Модните вещи могат да се купят, но стилът трябва да се търси. Не мисля, че това е въпрос на възраст, а по-скоро на отношението ви към живота. В стила се крие отговорът на въпроса кой сте вие и как гледате на вещите, умеете ли да ги съчетавате и в какво можете да ги превърнете. Дори да сте облечени с най-красивата дреха на света, ако не притежавате стил, тя си остава просто вещ.“, категорична е Айрис.

Припомняме: Това не е първият рекламен опит на Айрис. Тя вече е била лице на компанията MAC Cosmetics, а заедно с красавицата Карли Клос рекламираха марката Kate Spade преди няколко сезона.



More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 20 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.