Следва

Ирина Шейк гола, с Версаче в леглото

Говори ми за ЛЮБОВ: Щефан Хепт

Аз съм Щефан Хепт, дружелюбен и леко затворен човек едновременно. През последните 3 години живея в София...

Други преди 8 години

Говорим за любов! 
Поводът - този тематично любовен месец. 
Необходимостта да го правим - винаги.
Посланието - всемирно. Просто LOVE, защото когато има LOVE, всичко изглежда просто. Дали?!

В новия специален проект ViewSofia нe разсъждава по темата, а оставя 32-ма предварително избрани от екипа ни лица да говорят. За Любов, естествено. И да я рекламират, както заслужава! С едно голямо LOVE на гърдите си.

16 жени и 16 мъже, някои с известни занимания, други с не по-малко интересни професии, ще говорят в любовен блиц за усещането, за емоциите, за радостта, за тъгата, за всичко, което любовта прави с тях, с другите, със света изобщо.

От 4-ти до 26 февруари, всеки ден, като Ин и Ян, като двете половини на едно цяло, но напълно случайно избрани в двойка, ще говорят за любов 1 мъж и 1 жена в една спираща дъха, уникална любовна поредица.





Специалният проект на ViewSofia Говори ми за ЛЮБОВ стана възможен, благодрение на безценната подкрепа на Ballantines и Olympus.

Днес ни говори за ЛЮБОВ ... Щефан Хепт.

"Аз съм Щефан Хепт, дружелюбен и леко затворен човек едновременно. През последните 3 години живея в София и преподавам немски, френски и английски. Бих се определил също и като „сциентолог на любовта и живота“, борейки се за личностно развитие, както и да помагам на други хора, търсещи насока. Интересувам се от игри, спорт, музика и изкуство."

Любов, нали! Кое е нещото, което толкова те влюбва в някого, че не можеш да спреш да мислиш за него?
По-скоро съм от бавните, когато става въпрос за сериозно влюбване. Да, привлича ме красотата – именно физическата красота на една жена, но все пак искам да зная какво има отвътре. Харесвам екстровертни жени, които умеят да говорят, но не постоянно, а и да могат да се вслушват. Сещате се за какво говоря, нали?

Кое е мястото, където би искал да заведеш любовта на живота си и защо точно там?

Специалното място ще бъде сред природата, вероятно Пирин, където можем да направим връзка с онова, което наистина има значение в живота. Това е природата, връзката с нея и любовта към самото съществуване.

Сега, представи си, че си сингъл. Пред теб минава обектът на мечтите ти, точно такъв, какъвто винаги си лелеял да бъде. Опиши ни го/я?
Добрата новина е, че съм сингъл, а отговорът е тооолкова простичко:
Уууухаааааа-шакалака-бингбангбууууум!

С една дума, моля! Любовта е...
... навсякъде, във всяко едно нещо, направено с любов от някого, който влага любовта във всяко едно ежедневно занимание.

Най-любовният ти музикален хит е...
Ох, това е труден въпрос. Най-вероятно ще зависи от жената, с която съм, както и в какво настроение съм.

Тайното оръжие няма да бъде вече тайно ако те накараме да го споделиш. Но все пак го правим, коя е тя, най-силната ти черта, с която завоюваш сърцата?
Хахаааха, често са ми казвали, че приличам на таен агент. Ако трябва да бъда честен, според мен тайната е да умееш да бъдеш себе си, да приемаш по-леко нещата от живота и като цяло да не бъдеш прекалено скучен.

Твоята перфектна вечер насаме с половинката е...
Да готвим заедно, да се целуваме, да правим любов и в този ред...

Направил си грешка. Докъде би стигнал, за да задържиш любовта?
Просто бих помолил за извинение и след това да се надявам човекът отсреща да прояви разбиране, да ми прости и да продължи да ме обича.

Кога разбираш, че си струва да се бориш за точно този човек?
Хмм, бих ви отговорил с песента на Meat Loaf – “I would do anything for love.”

Какво ще сготвиш на Човека до теб? Коя е твоята магическа манджа?

Първо бих сервирал здравословна салата с много морски дарове, хехехе, а след това бих я попитал какво ще желае за второ, освен ако не си избере между ригатони и фарфале.

От какво се подвежда Сърцето ти най-често? А знаеш, че не бива...
Когато започнеш да се влюбваш, би трябвало да си нащрек, да знаеш, че все пак рискуваш. А този риск се обуславя от това да направиш грешката да очакваш нещо в замяна. Изкуството на любовта се състои в това да обичаш с цялото си сърце, без значение какво получаваш от другия човек.

Тя не ти вярва, че си сериозен! А как ще ѝ се докажеш?
Честно казано, бих я оставил да реши сама. Съмненията само разрушават чувствата. А ако тя поставя моите под въпрос твърде често, това въобще не е на добре. Разбира се, бих се опитал да я убедя, че имам честни намерения.

Млади сме, а любовта похлопва от различни врати. Защо точно тази си избра?
Уфф, ами, нека го обясня така – опитвам се да отворя вратата за всекиго. Знаете, че има много начини да обичаш и да правиш добро за света. Не би трябвало да се ограничим само с един човек.

Изкушаваща забежка. За или Против?
Зависи от обстоятелствата, но да, защо пък не. Ако е с интересна жена... и може би, ако нямам сериозна връзка.



Грим: Красимира Петрова за Dior Cosmetics
Коса: Vogue Vison/Митко Дамов
Мястото: СКЛАДА

Към любовния блиц с Рени Вранговав>>





За специалния проект "Говори ми за любов" ViewSofia
 благодари за подкрепата на Ballantines и Olympusна красивата професионална намеса на Dior Cosmetics и Салони Vogue Vision Митко Дамов. Благодарим от сърце и на СКЛАДА и на cosmos coworking camp, които бяха повече от любезни домакини. Благодарим!

Говори ми за ЛЮБОВ - всички от поредицата>>

More Други