Следва

Всички носят: Портокал

Днес си купихме: Вместо мартеничка

Днес правим първи стъпки в пролетния шопинг. Така де, началото на месец март сме, няма закъде повече да се...

Shopping преди 8 години

Днес правим първи стъпки в пролетния шопинг. Така де, началото на месец март сме, няма закъде повече да се бавим и затова бързо се заемам с обиколката на любимите онлайн модни пространства. А и заради духа на днешния празник добавяме една шик доза от червено и бяло в предстоящия моден коктейл.

С тази мисъл в главите, търсим чифт 50-тарски сандали, bucket чантичка, некласическа риза, миди пола и нещо връхно, но различно от бомбърите, които разгледахме миналата седмица.

Да видим!


net-a-porter.com
Nicholas Kirkwood, 1268 евро
Белите силно декорирани сандали на Nicholas Kirkwood автоматично привличат вниманието ни. Лазерно изрязаната кожа страшно ни харесва, а стабилната платформа е огромен плюс.


allinone.bg

Patrizia Pepe
Bucket чантата е хит и за настоящата пролет, а червеният цвят раздвижва смело всяка визия. Грабваме я бързо като част от нашия червено-бял ансамбъл.


net-a-porter.com
Toga, 420 евро
Ризата на Toga е точно това, което търсим - бяла е, но не е класическа; с къдри е, а те са особено на мода, но и не изглежда прекалено и може лесно да се съчетае и в по-строги визии.


asos.com
Asos, 53 евро
Деним мидито на Asos става страхотна основа в днешния ни аутфит - къдрите вместо тиранти застават нежно до ризата на Toga, а дължината комплиментира фигурата с помощта на високите сандали, които избрахме.


topshop.com

Topshop, 50 паунда
Завършваме днешната обиколка с това симпатично мото деним яке. Със закачливи стикери и тон индиго, high street предложението изглежда като идеалния завършек.
 

More Shopping