Нова благотворителна гривна помага за стартирането на национална телефонна линия за помощ на жертви на домашно насилие

Кампанията на Avon „Говори открито срещу домашното насилие“ продължава да набира средства за стартирането на денонощна национална телефонна линия, предлагаща...

Кампанията на Avon „Говори открито срещу домашното насилие“ продължава да набира средства за стартирането на денонощна национална телефонна линия, предлагаща професионална помощ за жертвите на домашно насилие у нас. С гривната „Нови възможности за жените“ - допълнение в синьото благотворително портфолио на Avon - компанията се бори да промени жестоката действителност на терор, която засяга всяка 4-та българка (по данни на „Алианс за защита от насилие, основано на пола“).

Новото елегантно бижу на Компанията за жени влиза в продажба дни преди 8-ми март, за да привлече вниманието на цялото общество към един от най-сериозните проблеми, засягащ жените в нашето съвремие, като в същото време вдъхне кураж на хилядите дами, които ежедневно се сблъскват с насилието в собствения си дом. Гривната „Нови възможности за жените“, както и останалите продукти от серията, ще се предлагат целогодишно в брошурите на Avon, като 100% от печалбата от всеки продаден артикул се заделят за осигуряването на постоянен достъп на пострадалите от цялата страна до професионална помощ.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.