Следва

Кой е този сладур?

Петъчна доза секс: Секси. Сингъл. МЪЖЕ!

По повод току-що отминалите Оскар-и, петъчно в редакцията се разхвърча малко перушина в спор кои са най-готините мъже на Холивуд...

Други преди 8 години

По повод току-що отминалите Оскар-и, петъчно в редакцията се разхвърча малко перушина в спор кои са най-готините мъже на Холивуд. Ама да са сингъл! Така че, за да стигнем до консенус гласувахме за точно 10 на брой класни мъжкари, кой от кой по-секси. Както се казва – за всяка по нещо!

Enjoy!

Джеймс Франко – когато един холивудски актьор е едновременно забавен, атрактивен и талантлив, то това си е чист хет-трик.

Хенри Кейвил – беше сгоден за Елън Уайтейкър, но се разделиха още през 2012, последва забивка с Кейли Куоко Суитинг през 2013, а слуховете, че все още е сам бяха потвърдени.

Леонардо ди Каприо – русият красавец грабна Оскар за най-добра роля най-после!!! А коя ли ще бъде следващата жена грабнала сърцето му?

Джон Мейер – бившият на Кейти Пери е свободен! Супер сладък и чаровен, едва ли ще се задържи сам-самичък за дълго време, затова – дерзайте!

Джаред Лето – харизматичният певец и актьор, чието име често е свързвано с някои от най-сексапилните му колежки, било само като папарашки слух или наистина, всъщност е без гадже!

Скот Ийстууд – хубавецът наскоро призна пред медии отвъд океана, че си търси „любов, доверие и страхотен секс“. А, да видим!

Ед Уестуик – чаровният британец има цели три амплоа – модел, певец и актьор. А време за гадже?

Принц Хари – добре, не е Холивудска знаменитост, но синята му кръв в комбинация с чаровната му усмивка със сигурност събира дамските погледи. Коя ли ще бъде следващата избраничка?

Джейк Джиленхол – чухме го да казва, че е супер ядосан, задето няма гадже. И то не за друго, ами обича да бъде влюбен. Прекрасно! Съмняваме се да остане задълго сам!

Джеймс Лаферти – звездата от „Ориндж Каунти“ е сам-самин. Чаровникът обаче не си губи времето и като исктински работохолик жонглира с актьорството, продуцирането и режисурата.

More Други