Следва

Новите лица на модата - Шелби Колман

Editors choice - Ерогенните зони в бг нета

Случвало ли ти се е докато разлистваш новостите в нета, заедно със сутрешното си кафе в офиса, да попаднеш на...

Лица преди 15 години

Случвало ли ти се е докато разлистваш новостите в нета, заедно със сутрешното си кафе в офиса, да попаднеш на гръмки заглавия от рода на „Здрав секс - здраво тяло 2” или "Позите за най-дълбоко проникване"…?!

Ако си редовен потребител, добре знаеш, че интернет може да съчетава полезното с приятното и това е огромният му плюс пред останалите информационни канали. Така че, не се заблуждавай, че не надаваш по едно око на секс сексцията на някои от бг сайтовете и често зачервяваш бузи от съдържанието.

И тъй като тези зони са способни да те накарат да се връщаш всеки път отново и отново, ние ги наричаме ерогенни зони и признаваме за тяхното въздействие:




Гергана
Интересът на колегите ми към подобни сайтове провокира у мен любопитството и се разтърсих за още подобни теми, които да възбуждат въображението ми. Спрях се на spas-чо, но нямам усещането, че въздейства на мъжете. Но пък виж при vratovrazka-та, там нещата стоят другояче. Ако мъжът на живота ми чете този сайт, да знае, че не с всички неща съм съгласна.




Ивана
Единствено там прочиташ, че жените го харесват меко. Разбираш как със секси бельо и мистериозна атмосфера, създадена от две-три свещи, превръщаш любовните си дръжки в преимущество на секс богиня. От пет до петнадесет начина да постигнеш умопомрачителен оргазъм с мъж с малък пенис. Как да се насладиш на незабравим секс, бил той и 3-минутно изживяване. И още от тези у телото.бг.


Делчо
Vratovrazka – онлайн зоната, която може да възбуди почти всичко и то само с един поглед...




Васил

Честно казано има два сайта, които ми влияят по странен начин. Единият е tialoto.bg, за който знам, че определено не попада в графата модерен сайт, и който ми действа доста странно въпреки, че не го чета. Знам голяма част от материалите, по-простата причина, че колежката до мен ми ги чете всяка сутрин. Най-вероятно защото искрено се забавлява на моя вид в момента, в който започне да ми чете материали от типа „Жените го харесват меко”. И няма как да е иначе. Аз бързо слагам завещаните ми ушанки и се опитвам да спра да се изчервявам. Другият сайт, който ми действа по подобен начин, но в положителния смисъл е luisaviaroma.com. Любимо местенце за изкарване на скучни моменти. Има много дрехи и обувки, влияе добре на настроението и много зле на банковата сметка. И все пак, до сега не съм останал разочарован.
 



Антония
Винаги има вариант да си изгубиш времето – един от моите е tialoto.bg -
Запазено за мъже - Жените го харесват меко; AБВ на G- точката и пр.

More from View Sofia

More Лица