Следва

Лястовички на БГ-изкуството летят за Париж

Среща с виртуозния музикант Теодосий Спасов в "Извън играта"

Ден след като навърши 55 години, световноизвестният български музикант Теодосий Спасов ще бъде гост на предаването „Извън играта“ по БНТ HD...

Music преди 8 години

Ден след като навърши 55 години, световноизвестният български музикант Теодосий Спасов ще бъде гост на предаването „Извън играта“ по БНТ HD (5-ти март, събота).

Пред водещата Люба Пашова маестрото признава, че ако трябва да прекара разделителна линия в живота си "преди" и "след", би разделил годините си на първите седем и всички останали. Признава, че детските години са най-важните, защото са времето на истинското израстване. Спомените ще отведат Теодосий Спасов с. Белица, където е къщата на родителите му и разказва пред зрителите на БНТ HD за най-ценните уроци, получени от тях.

В интервюто си за „Извън играта“ той разкрива тайната - защо е избрал кавалът за свой музикален инструмент? Споделя тайната, че за него означава свобода. Пред камерата на БНТ HD Теодосий Спасов разказва за голямата любов със съпругата си актрисата Бойка Велкова. Припомня си деня на сватбата, когато колите с които са се возили, са били шофирани от истински професионални пилоти.

Гледайте предаването „Извън играта“ на 5-ти март (събота) от 22:00 ч. по БНТ HD!

More Music