Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 7 – 13.3

4 билета за София Филм Фест на цената на 3! Само в Lidl!

В магазините на Лидл в град София може да намерите специалната 4pack опаковка на цена 23,40 лв., а единичните билети - на цена от 7,80лв...

All About Life преди 8 години

Генералният спонсор на 20-тото издание на София Филм Фест дава възможност на повече хора да се докоснат до седмото изкуство. Билетите за най-големия филмов фест вече са в продажба, а специалната опаковка 4pack ще бъде налична единствено в софийските магазини на Лидл. От организаторите са пуснали и общо 5 Златни билета в цялата търговска мрежа, които може да са разпределени при всеки разпространител на билети и които дават достъп до всеки филм от феста.

Началото на тазгодишния София Филм Фест ще се даде на 10-ти март с премиерата на „Прокурорът, защитникът, бащата и неговият син“. Прожекциите на фестивала, заедно с традиционните издания във Варна, Бургас и Пловдив, ще продължат до 31 март. Пълната програма и информация за регистрацията на билета може да откриете на siff.bg.

Лидл България тази година ще връчи Наградата на публиката – един от най-важните и обичани призове на фестивала, който се определя именно от вкуса на публиката към стойностното кино. От Лидл обещават много изненади за киноманите, осигурявайки повече от обичайния сюжет.

Единични билети и специалната опаковка 4pack ще се предлагат в софийските магазини на Лидл до 31.03.2016 или до изчерпване на количествата.

More All About Life