Следва

Любимото ни кафе – ползите и вредите от божествената напитка

Спечели промо карта за голямото откриване на Forever 21

Спечели промо карта за голямото откриване на Forever 21

All About Life преди 8 години
ViewSofia и Forever 21 ви предлагат шанса да спечелите промо карта на стойност 21 лв., валидна за деня на голямото откриване на първия магазин на бранда в България!
Условието е просто и ясно - посочете кой от изброените три пролетни стила, предлагани от Forever 21, ви е любим?
Включете се в играта, като коментирате тук или като ни изпратите вашия любим пролетен стил от Forever 21 на [email protected].
 
#Forever21Bulgaria #F21xMe
 
Пролетта идва с три различни актуални стила, представени от нашия любим моден бранд Forever 21. Легендарната американска марка предлага най-горещите и ексклузивни фешън тенденции на страхотни цени. Скоро Forever 21 ще ни запознае с изключителното шопинг преживяване в своя магазин – с ежедневно зареждане и богат асортимент. 
А ето и трите стила, от които трябва да избереш любим, за да се включиш в надпреварата за подарък от легендарния американски бранд:
 

Forever 21 деним (стил 1)

Класика за всеки американски бранд! Денимът е популярен навсякъде по света заради начина, по който приляга, лекотата, с която се поддържа, и издръжливостта му. Денимът на Forever 21 е задължително попълнение за всеки гардероб – не само за почитателите на стрийт модата, но и за всички с младежки дух.
Деним колекцията на Forever 21 ни дава възможност да съчетаем базисни модели с акценти от решен в няколко различни цвята деним. Ризи с „изтъркан“ ефект, тъмносини джинси с висока талия и поли от деним с А-образен силует и цип по цялата дължина са сред голямото разнообразие от предлагани актуални възможности.

 

Forever 21 кежуъл (стил 2)

Кежуъл стилът носи свободния дух на „града на ангелите“ – Лос Анджелис, където преди повече от 30 години отваря първият магазин на Forever 21. Тази визия е комфортна и винаги модерна. Във всички магазини на Forever 21 зареждането с нови стоки е ежедневно и на страхотни цени, за да можем да експериментираме на воля и да открием своя уникален стил!

 

Forever 21 елегантен (стил 3)

Елегантните облекла на Forever 21 са желани и търсени както от запалените модни фенове, така и от клиентите с вдъхновяващо присъствие, които ценят качеството и възможността да попълнят гардероба си с най-горещите тенденции за всеки повод и стил. Облечени елегантно от Forever 21, гарантирано ще сте център на вниманието, където и да отидете – от вечерен коктейл до градинско парти.
 

#Forever21Bulgaria #F21xMe
 

 А ето ги и общите условия за участие в играта.

 
 
 

 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 6 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 5 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 5 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.