Следва

ТрендЪТ: Грамадни обеци

PFW: Много хубавата колекция на Loewe. С любов от Джонатан Андерсън

 Ексцентризъм и модернизъм, с любов от Джонатан Андерсон за Loewe

All fashion преди 8 години

Ексцентризъм и модернизъм вървят ръка за ръка в новата колекция на Джонатан Андерсън за испанския бранд Loewe. А дизайнерът споделя: "Организирана визия. Това правим с живота си."

Силуетите са женствени: красиво падащи топове, над тях кожени корсети; миди поли в асиметрични обеми и неминималистични златни бижута. Всичко в колекцията демонстрира изисканост - кожата в цвят карамел, вталената рокля от туид с ресни, които се повтарят като мотив и по комплиментиращата визията Amazona чанта.

Широките палта и панталони в един и същ тон на военно зеленото са забележителни, а металните детайли са щедро включени в почти всеки един елемент от колекцията - ръкавите на роклите от малки халки, дръжките на чантите и смелите бижута. Сред страхотните аксесоари, отличителен знак на Loewe, на фокус застават и миниатюрните чантички във формата на котешка глава, смело спускащи се по деколтета на моделите под формата на закачливи колиета.


 

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 6 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.