Следва

Love to quote: 10 зареждащи цитата за по-богата седмица

Editors' Choice: Да си вземеш дозата... енергия

Editors' Choice: Да си вземеш дозата... енергия

All About Life преди 8 години

Алекс, 21
Грешна е представата на повечето хора, че младите имат неизчерпаем запас и постоянен прилив на енергия. Напротив, именно младите са тези, които са поели десетки ангажименти, водят активен начин на живот и много често се случва да са изтощени от поредния изпит, стоенето посред нощ, заради неотложната курсова работа, или пък да ги сполети „страшната“ умора след ежедневните тренировки и спорт.
Е, разбирам напълно понякога немощните си връстници, които се занимават с много неща, които колкото и да обичат, изпиват всичките им сили. 
Обичам да се грижа за себе си и да не лишавам организма си от нищо, което му е нужно. Дотук добре, но понякога, въпреки всичко, много неща липсват на моето тяло, независимо колко се старая. Нуждая се от всички зареждащи витамини, които подхранват, балансират и поддържат организма ми жизнен, буден и най-важното – здрав.
Затова не се колебая да приемам мултивитамини, които като с магическа пръчка „събуждат“ задремалото момиче в мен, което „сънува“ как върши много интересни и полезни неща, но е твърде уморено, за реализира сънищата си на практика.
Отнема само няколко секунди да изпия таблетката енергия, а тя се „труди“ заедно с мен през целия ден.


Меги, 31

Не съм от най-активните спортисти, които са се раждали някога по тези земи, но определено влизам в графата „активни жени“. Ходя на йога и плуване и определено чувствам, че спортът дава много повече от добре поддържано и изглеждащо тяло – дава тонус и ме зарежда положително. Но освен че дава, активният начин на живот понякога и взема от личния ти запас енергия. Признавам, след дълъг работен ден не всеки път имам сили да се разтягам на иначе приятната практика йога, или пък да плувам в 25 метров басейн. В редакцията се завъртяха няколко опаковки мултивитамини – разтворими и на таблетки. Реших да ги пробвам, признавам леко скептична, защото определено имах нужда от повече заряд въпросния ден. Ефектът бе почти моментален – сила, енергия и добро настроение, три в едно! После за позачетох в упътването и даже се разрових из нета – комбинацията от 13 витамина, 10 минерала и микроелементи, както и най-важната съставка, която допринася за освобождаването на енергията в тялото - коензим Q 10, го прави идеалният коктейл за мен! Ето защо продължих да приемем сутрин по една разтворима таблетка удрана доза енергия. Умората започна да отстъпва пред прилива на енергия, плюс спортът и позитивната нагласа, гарантирам че високият тонус и широката усмивка са постижими 24х7. Категорична съм!
 
 

More from View Sofia

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.