Следва

Вместо роза днес - розовият Kiki de Montparnasse

Г като Гаф: Модните недомислици на седмицата

Аяк Денг напуска модната индустрия, UGG изненадаха с ужасяваща колекция, Ким Кардашиян пак показа дупе, и още, и още...

All fashion преди 8 години

Аяк Денг напуска модната индустрия



26-годишният австралийски модел Аяк Денг обяви пред своите последователи в Instagram, че напуска модната индустрия, а постът гласи: "Официално приключих. Щастлива съм да обявя, че се връщам обратно в Австралия, за да живея живота, който напълно заслужавам. Който е и истинският живот. Не мога повече да търпя фалшивите хора и лъжите. Животът ми е прекалено кратък за подобна драма. Благодарна съм за всички страхотни хора, с които животът ме срещна." Въпреки че Денг посочва лицемерието като причина за оттеглянето си, по думите на нейния агент, причината е расовата дискриминация, проблем за който, припомняме, преди няколко месеца още един тъмнокож модел проговори в социалните мрежи. Но за жалост нещата не се движат в посока промяна.

These boots are made for walking?!

Поредната лоша модна колаборация е факт. Става въпрос за поизтърканите вече UGG, Лондонския магазин Liberty и тяхното малко съвместно приключение. Лимитираната колекция обувки включва добре познатите ни модели на UGG, които този път са декорирани със запазените за Liberty флорални принтове. Сред моделите се включват още мокасини и чехли, изрисувани в същия кофти принт. Цените варират между 105$ и 165$ и ако все пак не споделяте нашето мнение, че са неприятни и демоде, можете да си ги закупите оттук.

 

Кошмар по време на ревю

Всички знаем, че титанът в модната индустрия – Вивиан Уестууд, е известна с ексцентричния си стил и усет към шева и кройката. Ето защо всички очакваха Андреас Кронталер да улови и пресъздаде част от гения й в колекцията си Есен/Зима 2016/2017 за бранда, която показа по време на "Седмица на модата" в Париж. Да, ама не! Действително ревюто показа модели, които изненадват с приятен полъх от Изтока и еклектиката на мис Уестууд, но други... за други ни е трудно да намерим подходящ коментар. Кичозни и нефункционални шапки, биещи се материи и много, ама много щампи – флорални, съвременни и геометрични – всичко това цъфна и върза по време на ревюто на Андреас Кронталер. Като прибавим и едно не добре зашито копче, което се разпори на подиума и под което лъснаха гърдите на модела, ревюто си беше пълен цирк.

С едни гърди, дупе и фотошоп напред


Седмицата няма да е минала нормално, ако някой от клана Кардашиян не е направил изцепка. И макар дупето на Ким Кардашиян в нета да не е нито новина, нито нещо ново, поредният гол пост на съпругата на Кание Уест в Tweeter пак успя да ни остави безмълвни. Причината – Ким реши да ни покаже следродилното си тяло, или по-точно колко е добра в обработването на снимките, категорични са десетките й почитатели.
Припомняме, че на 5 декември 2015 г. тя дари съпруга си с второ дете – Сейнт Усет. Два месеца по-късно Ким не само разкрива, че е влязла във форма, но показва форми, които не е притежавала и преди бременността. Малка талия, изваян корем, стегнат бюст и бедра... очевидно някой се е развихрил с фотошопа. И така да е – дори това й умение заслужава аплодисменти и одобрение!

 

 



 

More All fashion