Следва

Шоколадово суфле

Ето и печелившата в играта ни с PANDORA

Нека си припомним, че 8 март е ден на жените от всички възрастови категории по света...

All About Life преди 8 години

Нека си припомним, че 8 март е ден на жените от всички възрастови категории по света. Всички онези нежни, прелестни създания, които правят живота по-красив. Възпявани музи на поети, писатели, художници, режисьори... Вечните музи.

Навръх празника на жената, Pandora и View Sofia обещаха да подарят на една от вас, ЖЕНИТЕ, красива сребърна гривна, наречена "Любов". Условието за участие в играта бе просто, забавно, поучително и силно зареждащо. На Facebook страницата на @VIEWSOFIA трябваше да намериш началото на известен цитат от обичан автор, посветен на нежната половинка на света, a продължението му - на страницата на Pandora Bulgaria във Facebook.

Победителката в играта, която щастливата ръка на нашата лайфстайл редакторка Миглена изтегли, в тази прекрасна и нежна наша игра е:

Йоанна Андонова,

само една от стотиците участници, които довършиха осемте женски цитата в инициативата, а именно : "Вие, жените, повече вярвате на сърцето, отколкото на всякакви глупости, затова и живеете по-дълго!" - Карлос Сафон.

Честито на Йоанна, която има 7 дни, за да се свърже с нас, за да уточним как ще получи наградата си! 

Следващата ни страхотна игра, припомняме, е тук!

 

More from View Sofia

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 5 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.