Следва

Деним като този

Б като Библия, Б като Блог

Ако търсите формулата на семплия ансамбъл и все още не сте я открили, предлагаме нагледен пример от русата...

All fashion преди 8 години

My name is SIMPLE

Ако търсите формулата на семплия ансамбъл и все още не сте я открили, предлагаме нагледен пример от русата блогърка от atlantic-pacific. Тук обикновен, прост, неукрасен не са синоними на семпъл. Защо? Защото в невероятно красивата и толкова лесна комбинация от шортите от деним и великолепния черен топ, са прибавени идеалните съставки - точно толкова, колкото трябва и на място акценти - шалът, завързан като фишу на шията, червеното червило, грамадните очила, няколкото реда златни гривни и пръстени като халки. И толкоз. Повече не ни трябва.

Прекрасно! Точно така си представяме лятото, когато ни навести!









atlantic-pacific.blogspot.bg

A TOUCH OF GREEN















Освежава като ментов бонбон, но не ментово. Може би малко позабравено в сезоните, това зелено, цвят на мокра трева и маслинови листа, е магьосникът в този иначе толкова неутрален микс от просто скини деним, тишърт и палто и чанта в цвят камила.

Свежо, отрезвяващо, женствено, различно от navy blue, марсала, беж и сиво и все пак класическо, това зелено сако се превърна в нашия пролетен сън тази мрачна сряда по обед.

fashion-agony.com

Когато слънцето се събуди!













Ако някога посмеем да оцветим ярко не само душите и настроението си, но и обичайните градски тоалети, то с удоволствие ще го направим като британката от Kingdom of style. С цялата увереност на тази вселена, че колкото цветно ти е на сърцето, толкова по-цветен трябва да ти ансамбълът, тя носи без страх блузата като пеньоара на баба върху прозрачен топ в мартенско червено, отгоре слага допълнителна яка, отдолу - лилав чорап, а върху лилавия чорап - бял вола вместо пола. Обувките са червен велур, червилото розово, косата - смолисто черна, с цвете, естествено, забодено от едната й страна. Резултатът е красиво шантав и без да посмеем да махнем нищо от него! Страхотно повдига духа тази британска принцеса!

kingdomofstyle.net


Защо обичаме стария деним









И като контрапункт на предния, този напълно изпълним ансамбъл, предназначен за офиса, има почти лечебни сили. Понякога, изморени от дрес и всякакви ненужни кодове, искаме чисто и просто стария си деним, който, в компанията на една обикновена и все пак необикновена риза, е чудесен офис тоалет за по-натоварените с работа дни.

parkandcube.com

Полата риза













А когато ни се носи пола, то старата риза моментално се превръща в такава. Не че сме тотални фенове на идеята направи си сам, но когато нещо е готино, ръце ни сърбят за ножица и шев. Ръкавите стават перфектния колан, талията е до гърдите, почти, което автоматично я кара да се носи с късия топ. Ако зимата не си отиде скоро, едно палто, един черен чорап и ботите до глезена ще я допълнят прекрасно.

natalieoffduty.com
 

More All fashion