Следва

Не всички са виновни, но всички са жертви!

Голямото завръщане на "Под прикритие" със специален 90- минутен ефир

Звездите на „Под прикритие” за първи път ще се съберат в ефира на БНТ1, седмица преди премиерата на последния сезон на сериала...

Events преди 8 години

Звездите на „Под прикритие” за първи път ще се съберат в ефира на БНТ1, седмица преди премиерата на последния сезон на сериала. На 13-ти март от 20:45 часа в специално предаване, с водещи Добрина Чешмеджиева и Георги Любенов, те ще повдигнат завесата към дългоочакваното продължение на филма.

Този път по червения килим на „Лачените обувки на българското кино” ще минат създателите на най-добрия сериал в българския телевизионен ефир.

Зрителите ще видят на живо мечтания актьорски каст - Владимир Пенев, Захари Бахаров, Ивайло Захариев, Бойко Кръстанов, Мариан Вълев, Кирил Ефремов, Силвия Петкова, Йоанна Темелкова, Пламен Манасиев, Христо Петков, Димитър Бенекин, Любен Кънев. Едни до други ще се изправят „добрите” и „лошите”, старото и новото ченге, утвърдените имена и новите попълнения в талантливия състав. Те ще разкажат за предизвикателствата, пред които ги изправи сценарият на пети сезон, сложните каскади, спиращите дъха екшън сцени, изграждането на новите образи и надграждането на вече познатите.

В неделя вечерта ще бъде разкрита и тайната за новата визия на инспектор Попов и Куката. В студиото ще бъдат режисьорът на шест от епизодите в новия сезон Виктор Божинов, създателите на концепцията на проекта, които след известно отсъствие, се завърнаха в последния сезон, за да го закрият – сценаристите Теодора Маркова и Георги Иванов, както и консултантът на филма – журналистът Слави Ангелов.

Продуцентите на БНТ и „Камера Ентъртейнмънт” в лицето на Севда Шишманова и Димитър Митовски ще кажат защо сериалът се превърна в световен хит. За първи път българската аудитория ще види как любимите им актьори са дублирани в различните страни по света.

 

More Events

Изложбите в София: светско монументално изкуство или 125 години от рождението на Дечко Узунов

Events преди 1 месец

Дечко Узунов и днес продължава да привлича вниманието на изследователите с многобройните си творчески проявления. Освен в областта на изящното изкуство той се изявява и в монументалното. Разработва редица проекти в различни направления, вкл. стенописи, мозайки и витражи.