Следва

PFW: Дефилето на Hermes, Есен/Зима 2016

Джентълменът CITY RADIANCE от Bourjois

Джентълменът CITY RADIANCE от Bourjois

Shopping преди 8 години

Първите въпроси за красотата преди първа пролет са много, но един от най-важните е Възможно ли е да запазим свеж и сияен тена на кожата си в замърсената градска среда? Съвсем възможно! Козметичният бранд Bourjois блестящо се изправя срещу предизвикателството! Безупречен, защитаващ и копринен, новият фон дьо тен CITY RADIANCE е създаден, за да блокира вредното влияние на замърсяването и UV лъчите и да брани кожата ни нежно от вредите на градския въздух.

Страхотният кавалер CITY RADIANCE, освен че ни пази, ухажва и ласкае, ухае чудесно. Свежият аромат на водна лилия създава усещане за лекота и чистота, различно от това на обичайно тежките текстури и миризми в опаковката на фон дьо тена. Обогатен с “обгръщащи” пигменти, които се сливат с кожата, чисто новият продукт на Bourjois осигурява перфектен резултат през целия ден и подсилва естествения блясък на лицето.

Благодарим му, защото имахме нужда точно от такъв продукт. Замърсяването е стресиращо за кожата, то унищожава витамините в нея и отслабва защитните й сили, което уврежда блясъка и жизнеността й. Със своя защитен екран срещу замърсяването CITY RADIANCE помага въглеродните частиците да се разстелят върху кожата, без да проникват в дълбочина, по този начин се запазва естествения вид на лицето и остава такова през целия ден. Кожата е защитена, а тенът е свеж и равномерен.



Ура! Фон дьо тенът повече няма да бъде набеждаван, че пречи на кожата да диша! Леката и въздушна формула на CITY RADIANCE хидратира кожата в продължение на 24 часа като едновременно с това я защитава от агресивните фактори на градската среда. Текстурата му е като воал, толкова нежен, че почти забравяш, че ена лицето ти.

Със слънцезащитен фактор SPF 30 и UVA защита (PA+++), CITY RADIANCE идва в 6 естествени нюанса в елегантна пастелно розова тубичка.

Вече на козметичния щанд!
 

More Shopping