Следва

Street style вдъхновения: Crème de la crème! Париж!

Стил урок на седмицата:В плен на мрежата. Kак да носим този тренд според тенденциите от подиума

Сезонът ще е топъл и секси, с дъх на море и русалки...

All fashion преди 8 години

Marchesa, Alexander Wang, Cushnie at Ochs, Tome, Proenza Schouler, Dion Lee, Creatures of the wind – това са само няколко от имената, обвили фините тела на моделите си в дизайнерска мрежа. Всъщност, трендът на мрежестите дрехи обещава да бъде сериозен – сезонът ще е топъл и секси, с дъх на море и русалки. Носи се като самостоятелен акцент или наслоен с още мрежа. Виждаме го в полите, роклите, топовете, че даже и в бомбъра!

Dolce and Gabbana

 

Alexander Wang

 

Carven

 

Chanel

 

Emilio Pucci

 

Versace

С нетърпение очакваме същинското затопляне, за да носим мрежестия топ над бюстие, гарнирайки с пола с волани, както го прави Balmain. Или пък обратното – велурено боди и мрежеста пола! ДА!

 

Balmain

Balmain

А какви ли изненади ще ни спретнат гранддамите на стрийт-стайла? Смятаме да експериментираме намятайки бомбър от велур на раменете, а за по-хладните морски вечери се доверяваме на доброто байк яке. Всичко това – над дълга до глезена рокля от мрежа. А вие? Какъв е вашият магически комбинезон от мрежа?

More All fashion

Страст и обожание: шоуто на Saint Laurent в Париж

All fashion преди 3 дни

По време на своето шоу Есен/Зима 2024/25, празнуващо прозрачните силуети, така скъпи на самия Ив Сен Лоран, творческият директор на модната къща Антъни Вакарело отдаде почит на гения на Ив с още един феноменален детайл - известната брошка със сърце, превърната в огърлица.