Следва

Спечели две двойни покани за Sofia Film Fest

Дизайн за вдъхновение: Тренд тревога – сиво (дърво) за цвят

Живот има във всеки тон и нюанс на сивото, особено ако говорим за интериор.

All About Life преди 8 години

Чувал са да казват, че сивото е потискащ цвят, нали? Истината е, че живот има във всеки тон и нюанс на сивото, особено ако говорим за интериор! Този цвят може да вдъхне много живот и да внесе уют и топлота в дома ти, и ще ти го докажем с нашата селекция от дървени мебели, паркет и въобще акценти с цвят на старо сребро. Всеки интериорен дизайнер ще ти каже, че дървото добавя текстура и променя цялото измерение в облика на помещението. Сивото от своя страна пък има силата да смекчи контраста между смелите цветове и повърхности и е идеалният балансьор между топлото и студеното във всеки интериор, дори в този на детската стая. От гланцирано до състарено дърво, ето ти нашите вдъхновяващи дизайн идеи как да вкараш сиво за цвят в дома си.

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.